DatingScout.fi -tutkimus 2024: The Secret Habits of Online Daters (backed by data)

  • Ensimmäinen maailmanlaajuinen tutkimus, jossa hyödynnetty tekoälyä deittiprofiilien analysointiin
  • Mukana yli 22 miljoonaa kuvaa 13 valtiosta
  • Tutkittu yli 6 000 vaikutinta aina hiusten väristä urheiluun, ruokiin, juomiin ja eläimiin
  • Kiinnostavia havaintoja eri seksuaalisuuksia ja ikäryhmiä edustavien suomalaisten naisten ja miestentavoista kuvata itseään

Mitä Profiilikuvat Paljastavat Sinkuista Deittailu Alustoilla?

Vaikka he sanovat ettei kirjaa saa ikinä tuomita kannen perusteella, nettideittaulun maailmassa, sinun etusivusi on sinun tarina. Ja sukupuolesta riippumatta, sen tulisi tuottaa tasapuolisesti “wow” vaikutus. Me kaikki tiedämme, mikäli et tee hyvää ensivaikutelmaa, sinun vaikutelmasi häviää, mutta mikä on paras tapa varastaa digitaalinen valokeila? Miten suomalaiset miehet ja naiset esittelevät itseään deittisoveluksissa ja sivustoilla?

  • Etsittelevätkö miehet itseään eri tavalla kuin naiset?
  • Onko mitään eroja nuorien ja vanhempien nettideittailijoiden välillä?
  • Mitkä eläimet, esineet ja taustat voidaan havaita deittiprofiilien kuvissa?
  • Eroavatko suomalaiset nettideittailijat esimerkiksi Australian, Saksan tai Ranskan nettideittailijoista?

Tiesitkö, että kun esitellään sporttista puolta, miehet suosivat joukkueurheilua kun taas naiset rakastavat esitellä joogan, Pilateksen, fitnessin jne. lajien estetiikkaa? Miesten voidaan useimmiten nähdä esittelevän harrastuksia, kuten soittien soittamista, autojen ajamista tai tekniikan kanssa tekemistä. Toisaalta naisten voidaan nähdä esittelevän sosiaalisia puoliaan ystävien kanssa poseeraten useammin. Lisäksi, enemmistö selfiestä tulee heiltä. Ja olitko tietoinen miten harvaan miehet hymyilevät kuvissa? 76 % kaikista hymyilykuvista tulee ihanilta naisilta.

Tämä tutkimus kattaa kaiken, mitä olet koskaan halunnut tietää yksilön verkkoidentiteetistä. Lisäksi esittelemme tilastoja deittimarkkinoiden kokonaiskuvasta, mukaan lukien sukupuoli- ja ikäjakaumat niin Suomessa kuin kansainvälisesti nettideittailijoiden keskuudessa.

Tutkimus paljastaa merkittävän piirteen Suomen nettideittailukulttuurissa: silmiinpistävät sukupuolierot. Suomessa on kaikista tutkituista maista alhaisin naisten osuus nettideittailijoista, vain 16,86 %, kun taas miesten osuus on, 83,14 %.

Analyysimme mukaan 25,01 % suomalaisista nettideittailijoista on iältään 18–24-vuotiaita, mikä korostaa nuorten merkittävää osuutta. Suurin yksittäinen ikäryhmä 25–34-vuotiaat, muodostaa lähes 48,74 % käyttäjistä, mikä viittaa heidän aktiiviseen osallistumiseensa. 45–54-vuotiaiden osuus käyttäjistä on lähes 23,99 %, mikä osoittaa, että useimmat ikäryhmät etsivät yhteyksiä verkossa. Kuten muissakin maissa, Suomessa alle 1 % nettideittailijoista on yli 55-vuotiaita.

Lataa se ilmaiseksi tällä sivulla ja katso tarkemmin.

Tietoa meistä

DatingScout Editor Chris Pleines

Chris Pleines

Nettideittailun Asiantuntija

press@datingscout.com

Lisätutkimuksia