Parhaat Gay-treffien Sivustot 2024 Suomessa

www.romeo.com

Käyttäjät 3 000
Sukupuolien jakauma

%
100 %
 • Homo- ja biseksuaaleille sekä transsukupuolisille tarkoitettu deittisivusto
 • Käytettävissa myös sivuston vanha asettelu
 • Viestiominaisuudet ilmaisia
 • Plus-jäsenyyden voi ostaa myös lahjaksi
 • Paljon erityisominaisuuksia
www.eliittikumppani.fi

Käyttäjät 16 000
Sukupuolien jakauma

50 %
50 %
 • Yhteensopivia kumppaniehdokkaita persoonallisuustestin avulla
 • Profiilit varmennetaan asiakaspalvelun toimesta
 • Rajattu käyttö ilman maksullista jäsenyyttä
 • 82% jäsenistä korkeakoulutettuja
 • Yli 90% jäsenistä 30 ikävuoden ylittäneitä
www.grindr.com

Käyttäjät 5 000
Sukupuolien jakauma

0 %
100 %
 • Korkein jäsenaktiivisuus kaikista olemassaolevista deittisovelluksista
 • Tarpeelliset toiminnot myös ilmaisjäsenten saatavilla
 • Sovelluksen kautta lähetetään 228 miljoonaa viestiä ja 20 miljoonaa kuvaa joka päivä
 • Kumppaniehdokkaat valitaan vain sijainnin perusteella
 • Live chat vain premium-jäsenten käytettävissä

Tänä seksipositiivisen seurustelukulttuurin aikana täydellisen miehen tapaamisen luulisi vievän vain vähän aikaa. Valitettavasti tämä ei päde vähemmistöjen välisiin suhteisiin, ja esimerkiksi homoseksuaalisen seuran löytäminen on jo itsessään haaste.

Oletko...

 • valmis uuteen seksisuhteeseen?
 • halukas huolettomaan deittailuun?
 • etsimässä elämäsi rakkautta?

Men du ...

 • mielessäsi ei ole ketään tiettyä henkilöä?
 • asuinkaupunkisi on sinulle uusi?
 • et tiedä, mistä aloittaa?

Vastasitko “kyllä” johonkin yllä olevista esimerkeistä?

Olet tullut oikeaan paikkaan. Deittailun kuuluu olla hauskaa, ja seuranhakupalveluiden “gay-treffit”-osioiden avulla uuden suhteen aloittaminen on helpompaa, kuin koskaan. Jatka vain lukemista, ja autamme sinua löytämään unelmiesi rakastajan.

Mistä etsiä sinkkuja homomiehiä?

Koet siis jo tavanneesi deittimarkkinoiden kaikki varteenotettavat homosinkut. Et kuitenkaan samaistunut heistä yhteenkään, ja olet menettänyt toivosi täysin: ehkä kohtalosi vain on ikisinkkuus?

Ei syytä huoleen - kaikkia kortteja ei ole vielä pelattu. Olet vain etsinyt seuraa vanhanaikaisella tavalla. Päästäksesi pohjamudista ylös on sinun etsittävä kumppaneita kauempaa ja laajemmin. Deittisivustojen ansiosta tämä onnistuu omalta kotisohvalta.

homopari-treffeillaa

Yhtenä vaihtoehtona on, että rekisteröidyt kaikki seksuaaliset suuntautumiset huomioivalle deittisivustolle. Nämä palvelut omaavat usein laajan käyttäjäkunnan, mikä tekee mieleisen kumppanin löytämisestä todennäköisempää. Tällöin sinun on vain rajattava hakuehtoja vastaamaan mieltymyksiäsi.

Voit myös rekisteröityä palveluun, joka on tarkoitettu juuri sinun kanssasi saman seksuaalisen suuntautumisen omaaville. Grindrin kaltaisissa gay-treffipalveluissa saat välittömästi yhteyden sinun kaltaisiisi ihmisiin.

Etsit sitten seksiseuraa, flirttejä tai sitoutumista, gay-treffit auttavat sinua laajentamaan potentiaalisten kumppanien määrää ja pääsemään osaksi maailmanlaajuista homomiesten verkostoa.

Millaisia ihmisiä gay-treffeistä voi löytää?

homo-haajuhlat

Yksi gay-treffien houkuttelevimmista tekijöistä on sivustojen jäsenistö. On helppoa kokea olonsa rentoutuneeksi, kun on muiden, itsensä kaltaisten käyttäjien ympäröimänä. Ihmisten, joiden kanssa sinulla yhteistä ovat kokemukset, mieltymykset ja moni muukin seikka.

Gay-treffien käyttäjistä suurin osa on 18-44 vuoden ikäisiä. On myös sivustoja, jotka on suunnattu keski-iän ylittäneille. Gay-treffien käyttäjäkunta on maantieteellisesti rikasta, ja seuraa voi etsiä muun muassa Yhdysvalloista, Uudesta-Seelannista, Australiasta sekä osista Eurooppaa ja Aasiaa.

Suurin osa kyseisistä seuranhakupalveluista on suunnattu vain homomiehille. Monet PlanetRomeon kaltaiset deittisivustot kuitenkin houkuttelevat käyttäjikseen myös biseksuaaleja sekä trans- ja queer-ihmisiä.

Jotkin treffipalvelut puolestaan ovat erikoistuneet bi- ja homoseksuaalisten naisten yhteen tuomiseen. Sivustoille yhteistä on, että ne pyrkivät luomaan turvallisen ympäristön, jossa LGBTQ-vähemmistöt voivat etsiä seuraa ilman häpeää ja häirintää.

Homoseksuaalisen nettideittailun haasteet

Homomiehet kohtaavat monia haasteita etsiessään netistä kuumia deittejä ja vakavia parisuhteita.

 • Pitäisikö minun hakea seuraa omasta ikäluokastani?

Kuten kaikkien muidenkin seksuaalisuuksien kanssa, ovat suuren ikäeron homoromanssit tavallista harvinaisempia.

Sinkuilla on tapana etsiä oman ikäistään seuraa, ja tästä johtuen ikäerot parisuhteen osapuolten välillä eivät ole yleensä kovinkaan suuria.

Deittisivustoilla pitkän välimatkan ja suuren ikäeron sivuuttaminen on tavallista helpompaa. Siksi moni saattaakin pohtia, tulisiko hänen deittailla omassa ikäryhmässään vai ei.

Kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta, joten suositeltavaa on pysyä avoimena ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

homo parin retki
 • Milloin tuon esille seksuaaliterveyden?

Uuden parisuhteen taustalla vaanii usein kiusallinen mutta tärkeä puheenaihe: osapuolten HIV-status. Milloin on hyväksyttävää ottaa aihe puheeksi?

Koska homomiehille tärkeää on pitää seksuaaliterveydestä huolta, nostavat deittisivustot usein asian esille jäsentensä turvaamiseksi. Ei ole epätavallista, että sovellukset ja sivustot kysyvät käyttäjiltään suoraan heidän HIV-statustansa. Voit toki valita, annatko tietosi muiden nähtäväksi. Muista kuitenkin, että monille kumppaniehdokkaille aihe on yksi valintakriteereistä, ja se kannattaa siksi tuoda esille varhain.

 • Löytyykö täältä muutakin, kuin vain panoseuraa?

Mikäli olet elänyt kiven alla, annamme sinulle nyt lyhyen johdannon panokulttuuriin. Sitä ilmenee monien ihmisten asettaessa vakavat parisuhteet sivuun ja lyhytaikaiset seksisuhteet etusijalle.

Jos olet pitkäaikaista suhdetta etsivä homomies, saattaa panokulttuuri vaikuttaa iljettävältä. Monilla gay-treffien käyttäjillä onkin vain tämä mielessä. Näitä ihmisiä ei small talk kiinnosta - he tahtovat vain pitää hauskaa.

 • Mistä käyttäjät ovat kotoisin?

Gay-treffit ovat kuin paluu lukioon, jossa kaikki flirttailivat ja pitivät hauskaa toistensa kanssa. Vähemmistön edustajana sinä tunsit lähes kaikki treffien arvoiset ihmiset.

Onneksi jotkin homodeittisivustot, kuten Growlr, hakevat ihmisiä laajemmilta alueilta tarjotakseen jäsenilleen juuri sen, mitä he etsivät.

Miten gay-treffit siis oikein toimivat?

Miten gay-treffit toimivat?

Homoseksuaaleille suunnatulle deittisivustolle rekisteröityminen on yleensä ilmaista. Myös oman profiilin luonti ja täydentäminen on tällöin maksutonta.

Nyt kun tiedät, että maksuton rekisteröityminen on mahdollista, on sinun vain valittava yksi markkinoiden monista deittisivustoista, ja liityttävä sille.

Valinnan tekee helpommaksi se, että tietää, mitä tahtoo sivustolta löytää. Etsitkö seksiseuraa? Entä treffejä? Tahdotko sittenkin löytää elämäsi rakkauden? Gay-treffien kautta voit löytää näitä kaikkia, joten omien mieltymystesi tunteminen on tärkeää. Saadun hyödyn voi maksimoida rekisteröitymällä sivustolle, joka vastaa omia tarpeita parhaiten.

homo-online-treffit

Jos harkitset seksiseuran hakuun suunnatulle sivustolle (esim. Adam4Adam) liittymistä, oman heimosi (bears, jocks, twinks jne.) tietäminen säästää arvokasta swaippailuaikaa. Valmistaudu myös kohtaamaan sivuston suorasukaiset ja visuaaliset jäsenet. Voit myös selata profiileja omassa rauhassa pitääksesi tämän aran materiaalin omana tietonasi.

Etsitkö miellyttävää treffiseuraa ja mahdollisesti myös kumppania vakavaan parisuhteeseen? Gay treffit tarjoavat myös oikotien irtosuhteisiin. Käyttäjän vastuulle jää vain omien mieltymystensä ilmoittaminen. Kerro siis rohkeasti, etsitkö chattailua, treffiseuraa vai parisuhdetta.Flirttailua ei keskeytä edes lomamatka. Useimmat gay-treffisivustot omaavat sisäänrakennettuja toimintoja, joiden avulla voi pysyä yhteydessä myös matkustaessaan. Näin voit halutessasi saada myös kuumaa lomaseuraa.

Flirttailua ei keskeytä edes lomamatka. Useimmat gay-treffisivustot omaavat sisäänrakennettuja toimintoja, joiden avulla voi pysyä yhteydessä myös matkustaessaan. Näin voit halutessasi saada myös kuumaa lomaseuraa.

Uusien ihmisten helppo tapaaminen ei ole gay-treffien ainoa hyvä puoli. Monet niistä myös levittävät HIV/AIDS-tietoisuutta. Jotkin sivustot kysyvät käyttäjiltään asiaa suoraan, toiset menevät askeleen pidemmälle ja saattavat esimerkiksi kirjoittaa aiheesta blogitekstejä tai ylläpitää asiaa käsitteleviä keskustelufoorumeja.

Gay-deittisivustojen edut ja haitat

Uusi seurustelusuhde edellyttää rahaa. On esimerkiksi maksettava ruoista ja viihdykkeistä, jotta tutustuminen olisi mahdollisimman miellyttävää.

Sama pätee myös nettideittailuun. Deittisivustot tarjoavat maksullisia kuukausijäsenyyksiä sekä krediittejä, joilla palvelun kaikki toiminnot saa käyttöönsä.

Miksi siis valita premium-jäsenyys?

Ensinnäkin: tulet taatusti saamaan rahallesi vastinetta. Yhden deittisivuston kautta pääset keskustelemaan useampien homojen kanssa, kuin mitä edes näkisit viikonlopun baarireissulla.

Tavallisesti jotkin tärkeät ominaisuudet, kuten viestitoiminnot, eivät ole ilmaisjäsenten käytössä. Maksettuasi näiden toimintojen käytöstä pääset pitämään eri miehiin yhteyttä aivan sydämesi kyllyydestä.

Gay-treffeissä yhteydenpito saattaa aluksi vaikuttaa varsin tunteettomalta - käydäänhän keskusteluja ruutujen välityksellä. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, miten saattaa käydä, jos tiet uusien tuttavien kanssa erkaantuvat. Yhteydenpidon lopettaminen on paljon helpompaa eikä läheskään yhtä kiusallista kuin kasvotusten. Tämä on eduksi heille, ketkä eivät vielä ole valmiita sitoutumaan; pystyväthän he jatkamaan flirttailua ilman huolta velvollisuuksista ja tunnesiteistä.

Toisinaan kiihkeä nettiromanssi hyytyy, kun osapuolet tapaavat toisensa oikeassa elämässä. Jokaisen kumppaniehdokkaan kanssa ei tarvitse päätyä parisuhteeseen, vaan tärkeintä on hauskanpito ja uusien ystävien saanti.

Gay-treffien plussat ja miinukset

Jonkun uuden deittaaminen vaatia sinulta rahankäyttöä. Mieti sitä; maksat ruuasta ja viihdytyksestä milloin tahansa suuntaat ulos.

Sama asia pätee kun kirjaudut deittisivustoille. Maksat myös kuukausittaisista jäsenmaksuista tai krediiteistä. 

Miksi siis valita jälkimmäinen?

Ensin, se summa minkä käytät deittailusivustoilla, verkostoidut enemmän gay-sinkkujen kanssa. Olet vuorovaikutuksessa paljon enemmän kuin mitä todennäköisesti tapaisit viikon ulkoilussa.

Vaikka ominaisuudet kuten viestitteleminen eivät välttämättä ole ilmaisia, maksettuasi siitä, voit kontaktoida enemmän ihmisiä sydämesi kyllyydestä. 

Toki, gay-treffien sivustot voivat tuntua hieman tunteettomilta kun olet vuorovaikutuksessa laitteesi kautta. Mutta mieti mitä tapahtuu kun päätätte erota. Se on helpompaa ja vähemmän kiusallista kuin henkilökohtaisesti. Mikäli et pidä suuresti sitoutumisesta, tämä asettelu on sopiva sinulle. Tällä tavoin voit lentää ympäriisi ja flirttailla.

Plussat

 • Tavoita enemmän henkilöitä jäsenyydellä
 • Eteenpäin liikkuminen on helppoa
 • Kerää enemmän tukevia ystäviä

Miinukset

 • Ominaisuudet eivät välttämättä ole ilmaisia
 • Tunteellinen side puuttuu
 • Romanttisia kipinöitä ei ole tosielämässä

Joskus potentiaalinen matchi netissä kuihtuu luonnollisesti offlinessä. Ette välttämättä pääty rakastajiksi, mutta sinulla on hauskoja hetkiä ja uusi ystäviä matkan varrella.

Vinkkejä onnistuneeseen nettideittailuun

Tunnetko piston sydämessäsi, kun et saakaan tarpeeksi katselukertoja tai huomiota deittisivustolla? Ymmärrämme tuon tunteen täysin, ja annamme siksi nyt joitakin tärkeitä neuvoja, jolla saat nostettua deittailukokemuksesi seuraavalle tasolle.

1. Profiili, profiili ja profiili

Deittisivustolla profiili on kaikki kaikessa. Varmista siis, että kerrot itsestäsi tarpeeksi, mutta ettet ole täysin avoin kirja. Näin muut käyttäjät tietävät, että olet oikea ihminen, mutta ovat yhä kiinnostuneita tietämään sinusta lisää.

Yksi varma tapa herättää muiden kiinnostus on jättää profiilisi muutama, sopivan avoin ja rento kysymys. Näin potentiaaliset matchit rohkaistuvat lähettämään sinulle viestiä.

2. Näytä parhain puolesi

Seuraavaksi tutustu tarkemmin omiin kuviisi. Sinun tulisi olla niissä keskiössä, ja tämän vuoksi on suositeltavaa, että profiilissasi on enintään yksi ryhmäkuva. Lataa enemmän kuvia itsestäsi ja aseta ne etusijalle.

Nämä kuvat voivat olla selfieitä, kaverin ottamia paparazzikuvia tai taiteellisia mallikuvia. Kuviesi päätarkoituksena on kuvastaa luonnettasi ja korostaa viehättävämpiä piirteitäsi.

3. Älä näytä korttejasi

Muistatko, kun neuvoimme sinua pysymään mysteerisenä? Yksityiskohtaisten tietojesi tulisikin säilyä lukittuna mysteerilaatikossa, jonka sisällöt jaat vain harvojen ja valittujen kanssa. Älä paljasta näitä tietoja kenellekään ennen kuin olet 100% varma, että kyseessä on oikea ihminen.

Hauskuus loppuu lyhyeen, jos joudut identiteettivarkaiden tai huijareiden uhriksi. Deittaile viisaasti!

4. Ole oma itsesi

Deittailu on entistäkin hauskempaa kun olet oma, periksiantamaton itsesi. Ole ylpeä erityisistä ominaisuuksistasi. Puhu kumppaniehdokkaille niinkuin puhuisit kenelle tahansa. Näin voit olla varma, että väliltänne löytyvä kemia on todellista.

5. Luo uusia muistoja ja pidä hauskaa

Aiotte siis tavata? Hienoa! Tähän sinun ei tarvitse tuhlata suuria rahamääriä, vaan voitte nauttia toistenne seurasta vaikkapa jossakin kotoisassa kahvilassa tai ravintolassa. Pitäkää hauskaa sellaisten aktiviteettien parissa, josta olette molemmat kiinnostuneita. Näin keskustelu on mutkatonta ja hauskaa.

6. Huolehdi turvallisuudestasi

Olet siis keskustellut miehen kanssa jo varsin pitkään, ja olet valmis etenemään seuraavaan parisuhteen vaiheeseen. Kun tämä tapahtuu, pidä huoli turvallisuudestasi. Saavu paikalle hyvin varustautuneena; hän kyllä ymmärtää ja kunnioittaa vaivannäköäsi.

Onko premium-jäsenyys hintansa väärti?

Koska sivustolle rekisteröityminen on yleensä ilmaista, voit tutustua siihen arvioidaksesi sen sopivuutta omiin tarpeisiisi. Jos pidät palvelua lupaavana, saattaa siitä maksaminen olla hyvä idea.

Kuten millä tahansa muunkin tyylisellä deittisivustolla, ovat jotkin yhteydenotto-ominaisuudet maksullisia. Gay-treffit saattavat tarjota premium-asiakkailleen myös joitakin uniikkeja toimintoja, kuten aikuisviihdettä ja livelähetyksiä.

Laskutus tapahtuu yleensä joko kuukausittain (kattaen 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jäsenyyden kokonaishinnan), yksittäismaksuna tai krediittien kautta.

Kuukausijäsenyyksissä tärkeää on muistaa asettaa automaattinen jäsenyyden uusiutuminen pois päältä. Muutoin sen kesto saattaa pitkittyä käyttäjän huomaamatta paljonkin.

Mitä taas krediitteihin tulee, kannattaa niitä ostaa rohkein mielin. Näin saat sivustosta kaiken hyödyn irti; voithan ostaa erityistoiminnot käyttöösi koska tahansa.

Onko se maksamisen arvoista?

homo-perhe

Jos tahdot täyden gay-treffikokemuksen - kaikki viestitoiminnot ja erityistoiminnot mukaanlukien - on krediittien tai kuukausittaisen jäsenyyden osto suositeltavaa.

Parempitasoisen käyttökokemuksen lisäksi maksullinen jäsenyys myös vetää puoleensa enemmän kiinnostusta muilta jäseniltä. Premium-jäsenet näkyvät hakutuloksissa ylempänä ja pääsevät usein suosituimpien käyttäjien listoille. Muita mahdollisia erityisominaisuuksia ovat esimerkiksi incognito-tila sekä suurempi päivittäisten matchien määrä.

Premium-jäsenyys saattaa tehdä homodeittailukokemuksesta paljonkin aiempaa tyydyttävämmän. Sen ansiosta käyttäjä pitää hauskaa ilman turhia rajoituksia ja kasvattaa mahdollisuuksiaan tavata unelmiensa mies.

Yhteenveto

Rakkaus ylittää rodun, statuksen ja sukupuolen rajat. Usein saatamme olla valmiit rakkauteen, mutta oikean ihmisen löytämisestä muodostuu todellinen haaste. Nykyään tämän ei tarvitse olla niin vaikeaa. Lukuisten gay-treffeihin erikoistuvien deittisivustojen ansiosta unelmiesi treffit ovat vain muutaman pyyhkäisyn ja napautuksen päässä.

Tutustu siis suosituksiimme gay-treffeihin suunnatuista sivustoista!

DatingScout.fi Author Chris Pleines
Chris Pleines
Datingscout perustaja ja Online Dating for Dummies -julkaisun kirjoittaja
Chris perusti Datingscout 15 vuotta sitten, ja nykyään hän on yksi johtavista online-treffiasiantuntijoista. Hän on Online Dating for Dummies -julkaisun toinen kirjoittaja ja Internetin suurimman online-treffitutkimuksen kirjoittaja, joka analysoi 20 miljoonaa profiilikuvaa tekoälyllä. Hän esiintyi myös lukuisissa televisiohaastatteluissa ja julkaisuissa antamassa asiantuntijaneuvoja sekä vinkkejä nettideittailusta.