Parhaat Deittisivustot 2024 Suomessa

www.eliittikumppani.fi

Käyttäjät 16 000
Sukupuolien jakauma

50 %
50 %
 • Yhteensopivia kumppaniehdokkaita persoonallisuustestin avulla
 • Profiilit varmennetaan asiakaspalvelun toimesta
 • Rajattu käyttö ilman maksullista jäsenyyttä
 • 82% jäsenistä korkeakoulutettuja
 • Yli 90% jäsenistä 30 ikävuoden ylittäneitä
fi.match.com

Käyttäjät 22 000
Sukupuolien jakauma

45 %
55 %
 • Sivusto tuonut yhteen sinkkuja jo yli 20 vuoden ajan
 • Mahdollisuus lähettää Match-profiili yhdelle deittisivun sisarpalveluista ja saada näin enemmän kumppaniehdokkaita
 • Viestien lähettäminen maksullinen ominaisuus
 • Sivustolla yli 8 miljoonaa premium-jäsentä ympäri maailman
www.e-kontakti.fi

Käyttäjät 35 000
Sukupuolien jakauma

45 %
55 %
 • Luotettava, suosittu ja kotimainen deittisivusto
 • Asiakaspalvelu varmistaa profiilien aitouden manuaalisesti
 • Sopii etenkin 30 ikävuoden ylittäneille
 • Toiminnot erittäin rajalliset ilman maksullista jäsenyyttä
 • Miellyttävä ja helposti navigoitava asettelu

Rakkauden Löytäminen Nettideitti Sivujen Kautta

Nykypäivän sinkut voivat löytää rakkauden myös netin kautta. Deittisivustojen kasvun myötä kuka tahansa voi löytää itselleen oikeanlaisen kumppanin. Viimeisen vuosikymmenen aikana pinnalle on noussut lukuisille eri ihmistyypeille tarkoitettuja deittisivustoja, joissa ehdokkaita yhdistävät esimerkiksi uskonto, rotu tai seksuaalinen suuntautuminen. Nettideittailun tultua yhteiskunnallisesti hyväksytyksi myös sivustojen määrä kasvoi: nykyään maailmassa on arviolta 8000 eri deittisivustoa, jotka ovat keränneet yhteensä yli 70 miljoonaa jäsentä.

Aiempiin vuosikymmeniin verrattuna netissä toisensa tavanneiden suhteet nähdään nykykulttuurissa yleisesti hyväksyttävinä. Todisteena tälle toimivat lukuisat eri deittisivustot ja netissä tutustuneiden rakastavaisten onnistumistarinat. Luit oikein — monet vakavat parisuhteet tai jopa avioliitot ovat saaneet alkunsa nettideittailusta.

Kaikki deittisivustot eivät tietenkään ole menestyksekkäitä ja näin myöskään rekisteröitymisen arvoisia. Kuluttajan onkin tärkeää osata valita seuranhakupalvelujen laajasta kirjosta ne, mihin profiili on kannattavaa luoda. Tässä DatingScout astuu kuvioihin.

DatingScout on olemassa auttaakseen juuri sinua valitsemaan deittisivuston, joka tarjoaa parhaimmat mahdollisuudet etsimäsi seuran löytämiseen. Ei siis syytä huoleen - autamme löytämään sinulle sopivimmat seuranhakupalvelut!

Miten deittisivustot toimivat?

miten treffisivustot toimivat

Netin deittisivustot ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että ne pystyvät tuomaan yhteensopivia sinkkuja toistensa luo. Ne tarjoavat nopeamman tavan ihmisten tapaamiseen ja uusien suhteiden muodostamiseen. Tämä pätee etenkin nykypäivänä, omaavathan monet deittipalvelut laajan käyttäjäkunnan, jonka suuruuden ne yleensä kertovat rekisteröitymisen yhteydessä. Oikean kumppanin löytymisen todennäköisyys on siis nettideittailussa suuri. Et voi koskaan tietää, josko seuraava treffisi odottaakin aivan kulman takana! On vain luotava tunnus, muodostettava kiinnostava profiili ja otettava yhteyttä eri kumppaniehdokkaisiin.

Yleisimmät seuranhakusivustoihin liittyvät käsitykset ja stereotypiat

Monet ihmiset ovat ennakkoluuloisia deittisivujen suhteen. Kerrommekin nyt, kuinka tosia nämä etukäteen muodostetut päätelmät ovat.

 • “Nettideittailu sopii vain seksiseuraa etsiville”

Kunkin suhdetyypin etsimiselle löytyy usein oma treffisivustonsa. Sitoumuksettomat seksisuhteet ovat vain yksi näistä tyypeistä.

 • “Deittisivustot ovat yksinäisten nörttien juttu”

Sivustoilla seuraa hakevat kaikenlaiset ihmiset. Niiltä voi löytää kaikkien ikäluokkien, sukupuolten ja ammattien edustajia.

 • “On tavattava kasvotusten tietääkseen, löytyykö henkilön kanssa kemiaa”

Voit arvioida älyllistä yhteyttä jo netin kautta. Että miksikö? Koska deittisivustoilla pääset keskustelemaan eri kumppaniehdokkaiden kanssa. Mikäli löydät jonkun kanssa yhteisen sävelen, voit olla varma kemiasta sopimalla hänen kanssaan tapaamisen.

 • “En kuitenkaan tapaisi mieleistäni kumppania deittisivustolta. Sehän olisi silkka mahdottomuus!”

Hakeutumalla matchaamiseen erikoistuvalle deittisivustolle voit kasvattaa ideaalikumppanisi löytämisen todennäköisyyttä. Tämä on täysin mahdollista, ja todisteena sille toimivat lukuisat onnistumistarinat.

 • “Hukkaisin kuitenkin vain aikaani tapaamalla eri ihmisiä ilman mitään hyödyllistä lopputulosta”

Deittisivustoilla olevat ihmiset etsivät samaa kuin sinäkin. Jos löydät sopivan ihmisen, tähän tutustuminen voi johtaa hyvään suhteeseen. Vaikkei näin tapahtuisikaan, pääset silti tekemään uusia ystävyyssuhteita ja kiinnostavia tuttavuuksia matkan varrella.

Persoonallisuustestit ja parhaat hakuehdot

On kaksi tapaa, joilla treffisivustot muodostavat käyttäjilleen kumppaniehdotuksia.

Ensimmäinen perustuu sivustolla ottamasi persoonallisuustestin vastauksiin. Kaikilta deittisivustoilta ei löydy näitä testejä, mutta niitä hyödyntävät palvelut analysoivat antamasi vastaukset tuodakseen sinulle sopivimmat kumppaniehdokkaat. Ehdotukset perustuvat muiden käyttäjien vastauksista laskettuihin yhteensopivuusprosentteihin.

Toinen tapa, jota treffisivustot käyttävät yhteensopivien käyttäjien matchaamiseen on käyttäjän asettamien hakuehtojen ja mieltymysten noudattaminen. Jotkin sivustot kysyvät ihmiseltä itseltään hänen ideaalikumppaninsa piirteitä, ja ehdottavat sitten hänelle profiileja, joiden voidaan katsoa omaavan nämä ominaisuudet. Mikäli he eivät vieläkään vastaa sitä, mitä käyttäjä hakee, voi tämä lisätä hakuehtoja selatessaan sivustolta löytyviä profiileja.

miksi treffisivustot ovat hyva loytaa rakkauden

Deittisivustot apuna rakkauden etsinnässä

Nettideittailulla on monia hyötyjä. Toisin kuin tavatessa tuntemattomia eri paikoissa ja kokoontumisissa, netissä ihminen valitsee itse, mitä antaa muiden tietää itsestään. Profiilissaan hän voi korostaa parhaita ominaisuuksiaan ja luonnettaan. Näin huoli ulkoisesta imagosta vähenee, mikä ei ole mahdollista yrittäessä saada treffiseuraa ulkomaailmassa.

Toinen nettideittailun tarjoama etu on, että sen kautta saa ehdokkaita, jotka on räätälöity juuri henkilöä itseään varten. Kumppaniehdotukset perustuvat usein yhteensopiviin luonteenpiirteisiin tai käyttäjän asettamiin hakuehtoihin.

Nettideittailu avaa myös lisää kumppanivaihtoehtoja. Jo vain yhdessä kaupungissa on tuhansia uusia ihmisiä, keihin tutustua. Luotettavilla ja hyvämaineisilla deittisivustoilla on takanaan useita tapauksia, joissa heidän matchausalgoritminsa ovat tuoneet yhteen sinkkuja onnistuneesti. Joitakin näistä ovat:

Haluatko löytää ihanteellisen matchin?Löydä minun oikea matchi

Deittisivustojen eri tyypit

‘Deittisivusto’ on terminä laaja ja voidaan jakaa useisiin eri alatyyppeihin. Yleiskuvan luomiseksi, nämä ovat joitakin deittisivustojen
perustyyppejä:

 • Tavalliset deittisivustot - yleisin tyyppi, joka tarjoaa sinkulleen perusominaisuudet treffiseuran löytämiseen. Kuka tahansa voi liittyä tavalliselle deittisivustolle, minkä vuoksi monet niistä ovat keränneet miljoonia jäseniä. Tällaisen palvelun kautta voi löytää lähes minkälaisen ihmisen tahansa.
 • Deittisovellukset - tarkoitettu heille, ketkä pitävät puhelintensa käyttämisestä kumppaneiden etsimiseen ja heille jutteluun tietokoneen sijaan. Useimmat näistä perustuvat sijaintiin, jotta lähellä olevien tuttavuuksien löytäminen olisi helpompaa.
 • Vakavaan seurusteluun tarkoitetut deittisivustot (perustuvat matchaukseen) - näiltä sinkku voi löytää oikeasti yhteensopivan kumppanin. Yleensä tällaiset sivustot tuovat käyttäjälleen päivittäin tietyn määrän kumppaniehdokkaita, ja rohkaisevat häntä tutustumaan heihin onnistuneen matchauksen toivossa.
 • Sitoumuksettomiin suhteisiin erikoistuvat deittisivustotseksiseuran sivustot tarjoavat alustan, jonka kautta ihmiset voivat etsiä yhden yön suhteita sekä sitoumuksettomia seksisuhteita. Näiden sivustojen käyttäjät ovat usein suorasukaisia etsimiensä kokemusten luonteesta.
 • Yli 50-vuotiaiden seuranhakusivustot - keski-iän ylittäneille sinkuille tosirakkauden etsimiseen tarkoitetut sivut. Nämä palvelut ovat yleensä hyvin käyttäjäystävällisiä ja omaavat erinomaisen asiakaspalvelun apua tarvitseville.
 • Tiettyyn etniseen ryhmään keskittyvät deittisivustot - tarkoitettu tietyn etnisen ryhmän edustajaa hakeville. Hyödyllisiä heille,
  ketkä tahtovat tutustua tietyllä alueella asuviin tietyn etnisen ryhmän jäseniin. Ei haittaa, vaikka mieltymys olisikin toisella puolella maailmaa, sillä nämä sivustot omaavat usein toimintoja, jotka mahdollistavat turvalliset äänipuhelut myös useiden kilometrien päähän.
 • Aikuissisältöä omaavat deittisivustot - paljastavan sisällön hyväksyvät seuranhakusivustot. Omaavat toimintoja, jotka mahdollistavat nautinnon, vaikkeivat jäsenet olisikaan fyysisessä kontaktissa toistensa kanssa.
 • Tiettyyn markkinarakoon keskittyvät deittipalvelut - sivustot, jotka on suunnattu heille, ketkä etsivät tiettyä ominaisuutta kumppaniehdokkaissaan. Tällaisia ovat esimerkiksi uskonto, rotu, musiikkimaku, veganismi, goottius ja nudismi.

Huomioitavaa on, että myös nämä eri päätyypit voidaan jakaa edelleen tarkempiin deittipalveluiden alakategorioihin.

Mitä odottaa rekisteröityessään deittisivustolle

Kuten jo aiemmin mainittiin, deittisivustot ovat nykyään niin suosittuja että lukuisat ihmiset ikään ja sukupuoleen katsomatta etsivät deittejä ja suhteita niiden kautta. Tämän huomioiden on järkeenkäypää olettaa, että deittisivustolta todella voi löytää itselleen sopivan kumppanin.

paivamaarat ja suhteet

Treffit ja suhteet

 • Voinko todella löytää treffiseuraa deittisivustolta?

Nettideittailu voi olla hauska kokemus treffiseuraa ja mahdollisesti parisuhdetta etsiville sinkuille. Kun on valinnut oikean deittisivuston ja luonut sinne oman profiilinsa, täyttyy ruutu kumppaniehdokkailla. Eikö ajatus siitä, että yksi näistä ehdotuksista saattaisi vastata etsimäsi, kuulostakin jännittävältä?

 • Onko minun tehtävä mitään löytääkseni treffiseuraa deittisivustolta?

Kyllä; onhan sinun täytettävä oma profiilisi ja tehtävä siitä mahdollisimman kiinnostava - näin houkuttelet treffiseuraa. On myöstärkeää muistaa ottaa yhteyttä muihin palvelun jäseniin ja pitää yllä keskusteluja heidän kanssaan. Deittisivustot ovat palvelualustoja, jotka mahdollistavat muiden ihmisten tapaamisen, mutta suhteen edistäminen ja ylläpito ovat yhä käyttäjän itsensä vastuulla. Ei kuitenkaan syytä huoleen, etsiväthän näiden palveluiden käyttäjät samaa kuin sinäkin.

Deittisivustojen käyttäjät

 • Ketkä käyttävät deittipalveluja?

Suuri osa useimpien seuranhakupalveluiden käyttäjäkunnista muodostuu 25 ja 34 ikävuoden välillä olevista sinkuista. Näiden lisäksi sivustoilta löytyy tietenkin myös muiden ikäryhmien edustajia. Oli sitten kuinka vanha tahansa, on sopivan henkilön löytäminen omasta ikäryhmästä mahdollista lähes miltä tahansa deittisivulta.

Myös eri ammattien edustajat käyttävät deittipalveluja. Niiden kautta voi löytää muun muassa akateemikkoja, liikemiehiä, lääkäreitä, lakimiehiä ja opiskelijoita. Suurin osa käyttäjistä kertoo omassa profiilissaan, mitä he tekevät työkseen.

Mikäli etsii tietynlaista henkilöä, voi johonkin yksittäiseen markkinarakoon erikoistuva deittisivusto tarjota tarkemmin valikoidun ja sopivamman käyttäjäkunnan. Tämä riippuu tietenkin siitä, mihin ihmisryhmään se erikoistuu.

 • Deittisivustojen sukupuolijakaumat

Seuranhakusivustoilta löytyy kaikkien sukupuolten edustajia. Fakta on kuitenkin se, että yleisesti ottaen sivustoja käyttävät eniten miespuoliset henkilöt. Suurimmalla osalla deittisivustoista on eniten miesjäseniä, mutta on myös sivustoja, joilla on tasapainoinen sukupuolijakauma.

Tämä on hyvä uutinen naisille, joilla on enemmän miehiä, keistä valita! Vaikka kilpailu naisista voi olla miesten kesken aika kovaa, on silti todennäköistä, että miespuolinenkin tapaa jonkun - etenkin jos laittaa kaikkensa peliin!

Vinkkejä deittisivustojen käyttäjille

Olit sitten kokeilemassa nettideittailua ensimmäistä kertaa tai tahdot vain virkistää muistiasi siihen liittyen, DatingScoutin keräämien vinkkien avulla deittailustasi tulee helppoa, hauskaa ja jännittävää.

1. Kokeile eri deittisivustoja ja valitse niistä sinulle sopivimmat

On monia eri kategorioihin kuuluvia deittisivustoja. Mikäli olet yhä epävarma siitä, millaista suhdetta tai kokemusta olet hakemassa, eri brändien ja tyyppien kokeileminen voi auttaa määrittämään, mikä on sinusta innostavaa. Koska sivustoille rekisteröityminen on yleensä ilmaista, ei sinulla ole mitään menetettävää!

Voit selata arvosteluja sivustomme eri kategorioista ja valita niiden avulla treffisivustot, joita haluat kokeilla. Autamme sinua löytämään turvallisen, aidon ja luotettavan deittisivuston. Arvostelumme ovat rehellisiä, perusteellisia ja käsittelevät kaiken rekisteröitymisprosessista jäsenyyden hintaan.

2. Täytä profiilisi huolellisesti

Rekisteröidyttyäsi valitsemallesi deittisivustolle, on seuraavaksi vuorossa profiilisi muodostaminen. On kaksi osiota, jotka uuden käyttäjän tulee ehdottomasti täyttää.

 • Profiilikuvat - kuvat ovat erittäin tärkeitä tykkäysten ja osumien saamisessa. Totuushan on, että ulkonäkö on ensimmäinen asia, mikä herättää ihmisten huomion ja kiinnostuksen. Jotkin deittisivustot eivät edellytä (mutta silti suosittelevat) kuvien lataamista.

Vinkki # 1: Jos haet seuraa deittisivustolta, on suositeltavaa ladata profiiliin ainakin yksi kuva. Mitä enemmän kuvia lataat, sitä todennäköisemmin saat viestejä; tietäväthän muut käyttäjät näin, että olet oikea ihminen.

Vinkki #2: Valitse profiilikuva, joka korostaa kasvosi parhaita ominaisuuksia ja jossa koet olosi erityisen itsevarmaksi ja kauniiksi. Älä käytä muokattuja tai netistä varastettuja kuvia!

Vinkki # 3: Lataa kuvia itsestäsi tekemässä jotakin, minkä suhteen olet intohimoinen. Näin kerrot muille palvelun jäsenille omasta luonteestasi ja he voivat päätellä, oletteko samalla aaltopituudella. Ihmiset ovat myöskin luonnostaan kiinnostuneita ihmisistä, jotka rakastavat sitä, mitä tekevät.

 • Profiilin tiedot - minkä ulkonäkö vetää puoleensa, sen persoona pitää yllä. Kun olet kiinnittänyt toisen jäsenen huomion, seuraavaksi hän tulee arvioimaan, ovatko kiinnostuksen kohteenne samat.

Vinkki # 1:Täytä profiilisi kiinnostavilla ja rehellisillä vastauksilla. Korosta persoonaasi sanojen avulla - nämä voivat olla hyviä keskustelunaloittajia

Vinkki # 2: Useimmat treffisivustot antavat jäsentensä kertoa, millaista seuraa he ovat etsimässä, oli sitten kyse suhdetyypistä tai kumppanissa etsimistään ominaisuuksista. Tämän kohdan täyttäminen on suositeltavaa, sillä se säästää aikaa muihin käyttäjiin tutustuessa.

Vinkki # 3: Älä yritä olla jotain, mitä et ole. Ole oma itsesi!

ottaa yhteytta

3. Ota yhteyttä aktiivisiin profiileihin

On viisasta kommunikoida sellaisten käyttäjien kanssa, joilla on profiileissaan vähintään kaksi kuvaa ja huomattava määrä kirjoitettua tietoa. Tällaiset käyttäjät osoittavat, että he etsivät sivustolta seuraa vakavissaan. Jos hänen kuvagalleriansa tai profiilinsa on täynnä miellyttävää sisältöä, voit olettaa tämän olevan oikea ja etsivänsä sivustolta seuraa tositarkoituksella. Ihmiset, jotka eivät käytä edes vähän aikaa tehdäkseen profiileistaan kiinnostavia, ovat usein deittisivustolla vaaniakseen, tarkkaillaakseen tai vain mennäkseen virran mukana.

Vinkki # 1: Feikkiprofiilit

Älä keskustele sellaisten käyttäjien kanssa, jotka käyttävät profiilissaan julkisuudenhenkilöistä tai kuvapankeista otettuja kuvia. Useimmat treffisivustot estävät tällaisten ihmisten pääsyn sivustoilleen, mutta toiset eivät välitä yhtä paljoa jäsentensä profiilien aitoudesta.

Vinkki # 2: Tarkista viimeisin sisäänkirjautuminenMikäli saatavilla, tarkista käyttäjän viimeisimmän sisäänkirjautumisen ajankohta. Jotkin treffisivustot eivät edes näytä, onko käyttäjä kyseisenä hetkenä paikalla.

Vinkki # 3: Hakutoiminto ja Suosikit-lista

Käytä hakutoimintoa kiinnostavien profiilien löytämiseen. Ellet ole vielä valmis ottamaan ihmiseen yhteyttä, voit tallentaa hänet Suosikit-listallesi. Useimmat treffisivustot sisältävät tämän ominaisuuden.

4. Arvioi yhteyttäsi eri kumppaniehdokkaisiin.

Voit tuntea alkavan yhteyden henkilöön keskustellessasi tämän kanssa. Jo ensimmäisten vaihdettujen viestien aikana sinun tulisi olla mahdollista kyetä määrittämään, onko hänelle juttelu miellyttävää.

Vinkki # 1: Kommunikoi

Kysy kysymyksiä, kerro tarinoita sekä vaihda valokuvia ja some-tilejä ollaksesi varma eri profiilien aitoudesta.

Vinkki # 2: Tapaa kasvotusten mieluummin ennemmin kuin myöhemmin

On hyvä tavata kasvotusten tarpeeksi aikaisin välttääkseen pettymykset ja ajan hukkaamisen tutustuessaan johonkin, jonka kanssa ei löydykään kemiaa oikeassa elämässä. Siispä sovi treffit! Kun tunnet yhteyden henkilöön, älä epäröi liian pitkään.

Vinkki # 3: Ole rehellinen aikeistasi

Ennen kuin päättää tapaamisesta, on hyvä asettaa joitakin odotuksia (esim. tapaamisen syy). Tämä voi olla hankalaa, jos olette eri aaltopituuksilla, ja yksi vaikkapa odottaa vakavia treffejä toisen tahtoessa vain sitoumuksetonta seksiä.

5. Sovi treffit julkiselle paikalle

paivamaara julkisella paikalla yksi

Ensitapaamiset on hyvä pitää julkisilla paikoilla, kuten puistossa, kahvilassa tai jossain muualla, jossa on paljon ihmisiä. Vaikka tuntuisikin, että on jo tutustunut ihmiseen viestien kautta, on kasvotusten tapaaminen kokonaan eri juttu. Että miksikö? Koska et voi olla koskaan aivan sataprosenttisen varma siitä, että hän täyttää odotuksesi. Siksi onkin hyvä saada selville hänen aikeensa ennen kuin hän vierailee kotonasi tai toisinpäin.

6. Varo huijausyrityksiä

Deittisivustoilta löytyy monia käyttäjiä, jotka ovat palvelussa huijatakseen muita. Ensimmäinen sääntö onkin, että tavatessaan netissä jonkun, ei tälle tule kertoa omia henkilökohtaisia tietoja, kuten katuosoitetta, salasanoja tai luottokorttitietoja. Jos joku pyytää sinua antamaan hänelle nämä tiedot, on hän vain rahojesi perässä.

Huijaussivustot

On myös deittisivustoja, joiden ainoana tarkoituksena on jäsentensä huijaaminen. Ne houkuttelevat sinua feikkiviesteillä ja muilla viestiominaisuuksilla, jotka ovat käytettävissä vain premium-jäsenyydellä. Esimerkkinä tästä on, jos rekisteröidyttyäsi palveluun ilman profiilikuvaa saat useita viestejä ja tykkäyksiä jo vain tunnin sisällä. Näiden tykkääjien näkeminen ja heidän viesteihinsä vastaaminen on huijaussivustolla tietenkin maksullista.

Suuri tykkäysten ja viestien määrä vain vuorokauden sisällä on eräs huijaussivuston tunnusmerkeistä.

7. Flirttaile ja pidä hauskaa!

Nettideittailu tekee uusien ihmisten kohtaamisesta jännittävää. Lähetä siis rohkeasti tykkäys tai viesti ihmiselle, jota pidät viehättävänä. Hienoa nettikeskusteluissa on se, ettei käyttäjällä ole mitään menetettävää, vaikkei flirttailun lisääminen onnistuisikaan. Deittisivustojen käyttö mahdollistaa näin itsevarmuuden ja flirttailun ilman huolta kaikkien ehdokkaiden miellyttämisestä.

Jos et ole kiinnostunut tai menetit mielenkiintosi, voit kertoa käyttäjälle rehellisesti tunteistasi! Välimatka tekee suorasukaisuudesta helpompaa. Ota siis rennosti ja pidä hauskaa!

Onko premium-jäsenyyden osto kannattavaa?

Useimmat seuranhakupalvelut tarjoavat premium-jäsenyyksiä. Näitä tilauksia ostamalla jäsenet saavat käyttöönsä erikoisominaisuuksia, jotka ovat yleensä tarpeen ottaessa yhteyttä muihin sivuston käyttäjiin. Ilmaisjäsenyyden rajoitukset ja premium-jäsenyyden tarjoamat erikoisvapaudet vaihtelevat palveluittain.

Miksi hankkia premium-jäsenyys?

Etenkin vakavien parisuhteiden etsimiseen suunnatut treffisivustot rajoittavat usein kaikki viestiominaisuutensa vain premium- jäsenten käytettäviksi. Tällä tavoin ne pyrkivät varmistamaan jäsentensä aitouden sekä rohkaisemaan tositarkoituksella tehtyjä yhteydenottoja käyttäjiensä välillä.

Premium-jäsenyyden hyödyt

 • pääsy erikoisominaisuuksiin
 • enemmän vakavissaan seuraa etsiviä ihmisiä
 • keskustelumahdollisuus kaikkien jäsenten kanssa
 • jäsenyys ja laskutusehdot joustavia
 • turvallisempi ja todellisempi deittailukokemus

Premium-jäsenyyden haitat

 • jäsenmaksu on toisinaan korkea
 • tulee yleensä tietyn kestoisten pakettien muodossa

Premium-jäsenyyden osto mahdollistaa maksullisten erikoisominaisuuksien käytön. Useimmat luotettavat treffisivustot rajaavat hyödyllisimmät toimintonsa vain maksaneiden jäsenten käytettäviksi. Jos siis tahdot oikeasti saada hyödyn irti deittisivustosta, on paras maksaa sen käytöstä.

Vaikka joidenkin treffisivustojen premium-jäsenyydet voivat olla hyvinkin kalliita, on hyvä muistaa, että yleensä hinnan suuruus korreloi oikeiden käyttäjien kanssa. Korkean hintatason treffisivustot yleensä takaavat, että niiden käyttäjät löytävät sopivan kumppanin tietyn ajan sisällä, antaen muutoin rahat takaisin tai jatkaen jäsenyyttä ilmaiseksi.

Seuranhakupalveluiden tarjoamat premium-jäsenyydet tekevät nettideittailusta turvallisempaa, sillä aivan kuka tahansa ei voi lähettää maksaneelle jäsenelle viestejä. Huijausyritysten määrän lasku on siis odotettavissa.

Mikäli etsit rakkautta deittisivuston kautta, voi premium-jäsenyys tehdä sinulle ihmeitä. Jäsenyyspakettien joustavien kestojen ansiosta sinun ei tarvitse sitoa liikaa rahaa tai aikaa yhteen deittisivustoon. Voit näin hallita, kuinka paljon panostat elämäsi rakkauden löytämiseen.

Kuinka paljon premium-jäsenyys maksaa?

Maksullisen jäsenyyden hinta vaihtelee sivustoittain. Yhteistä niiden välillä on, että ne tarjotaan eri pituisissa jäsenpaketeissa. Useimmat deittisivustot tarjoavat 1, 3, 6, ja 12 kuukauden pituisia jäsenyyksiä, säästöjen kasvaessa isompiin kestoluokkiin mentäessä. Jotkin sivustot ehdottavat jäsenilleen viikon pituisia jäsenyyksiä mahdollistaakseen sivustolta poistumisen, ellei se täysin sovi uuden jäsenen tarpeisiin. Näin käyttäjien ei tarvitse sitoutua täysihintaisen premium-jäsenyyden ostoon.

Loppusanat

Nettideittailulla on monia etuja, ja se voi tuoda ihmisen elämään paljon hyvää, mikäli tämä tietää, mihin katsoa ja miten maksimoida sivuston ominaisuuksien tarjoaman hyöty. Internetin ansiosta nettideittailu kukoistaa ja yhdistää ihmisiä ympäri maailman. Tämän vuoksi nettideittailusta on hiljalleen tulossa uusi normi uusien ihmisten, ystävien tai romanttisen kumppanin löytämiseen. Selaamalla eri deittisivustoista tekemiämme arvosteluja voit löytää itsellesi täydellisen deittisivuston. Onnea matkaan!

DatingScout.fi Author Chris Pleines
Chris Pleines
Datingscout perustaja ja Online Dating for Dummies -julkaisun kirjoittaja
Chris perusti Datingscout 15 vuotta sitten, ja nykyään hän on yksi johtavista online-treffiasiantuntijoista. Hän on Online Dating for Dummies -julkaisun toinen kirjoittaja ja Internetin suurimman online-treffitutkimuksen kirjoittaja, joka analysoi 20 miljoonaa profiilikuvaa tekoälyllä. Hän esiintyi myös lukuisissa televisiohaastatteluissa ja julkaisuissa antamassa asiantuntijaneuvoja sekä vinkkejä nettideittailusta.