Parhaat Seksiseuran Sivustot 2024 Suomessa

www.victoriamilan.fi

Käyttäjät 30 000
Sukupuolien jakauma

40 %
60 %
 • Treffisivu naimisissa oleville ja salarakkaille
 • Selkeä ja nopea rekisteröitymisprosessi
 • AnonymousBlur -toiminnolla henkilöllisyyden piilottaminen kuvista helppoa
 • Panic-painikkeella sivustolta pääsee salamannopeasti toiseen näkymään
 • Valokeilassa esitellään käyttäjiä suosion, ei yhteensopivuuden perusteella.
www.ashleymadison.com

Käyttäjät 2 000

chaturbate.com

Käyttäjät 550 000
Sukupuolien jakauma

20 %
80 %
 • Aikuissivusto, jolta löytyvät amatöörien livekameraesitykset
 • Täyttää tarkoituksensa, eli sisältää seksuaalista sisältöä
 • Rekisteröityä voivat vain yli 18-vuotiaat
 • Ilmainen pääsy live-esityksiin; premium-jäsenet voivat katsoa myös yksityisstriimejä
 • Yli 7 miljoonaa jäsentä eri puolilta maailmaa
 • Live-esityksiä mahdollista katsoa myös HD-kuvanlaadulla

Oletko henkilö…

 • . . . tahtoo toteuttaa eroottiset fantasiansa ja tyydyttää eläimelliset tarpeensa ilman huolta seuraavan päivän tunnesiteistä?
 • . . . rakastaa seksiä muttei tahdo ryhtyä vakavaan parisuhteeseen saadakseen sitä?
 • . . . on vastikään irtautunut vakavasta parisuhteesta ja etsii nyt nopeaa ja helppoa tapaa huuhdella pois menneisyyden murheet?
 • . . . on tylsistynyt ja tahtoo elämäänsä seksikkäitä ja kiihottavia seikkailuja?
 • . . . on naimisissa ja etsii jotakin muuta suhteen ulkopuolelta?

Mikäli täytät jotkin tai kaikki ylläolevista kriteereistä, olet tullut oikeaan paikkaan! Jotkin ihmiset käyttävät deittisovelluksia pitkäaikaisten suhteiden etsimiseen, toiset taas hakevat sitoumuksettomia salasuhteita, kuumia tapaamisia, pikapanoja ja vanhaa kunnon aikuisten leikkiä. Jos olet yksi heistä, ketkä ovat kiinnostuneita aikuisten välisen hauskanpidon etsinnästä netissä, voi artikkelimme olla sinulle varsin hyödyllinen!

Sitoumukseton deittailu on ensikädessä eroottisten tarpeiden tyydyttämistä ja kiihottaville, yksityisille aikuisten seikkailuille menoa - ilman, että sitoutuu kehenkään. Näin yksilö ei ole kenenkään sääntöjen alaisena ja voi tehdä, mitä ikinä tahtookaan. Tähän kuuluu eri seksuaalisten fantasioiden toteuttaminen ilman tunnesiteitä ja niiden mukana tulevaa sotkua. Oli sitten missä tilanteessa tahansa, ei seksiseuran etsiminen netistä ole koskaan hävettävä teko.

Netissä on satoja tuhansia muita ihmisiä, jotka etsivät samaa, kuin sinäkin. On siis vain tiedettävä mistä etsiä. Seksiseuran etsimiseen tarkoitetut sivustot ja sovellukset poikkeavat - osin suorasukaisuutensa myötä - suuresti tavallisista deittipalveluista. Näiden sivujen käyttäjät tietävät, mitä he haluavat, ja tahtovat sitä nopeasti.

Kiinnostuitko? Sen pidemmittä puheitta: tervetuloa laajaan deittailun ja eroottisten seikkailujen maailmaan!

Mitä sitoumukseton deittailu on?

Sitoumukseton deittailu ilmenee nykyään varteenotettavana suhdetyyppinä monissa asiayhteyksissä, kuten elokuvissa, aikakauslehdissä sekä TV-ohjelmissa. Moni ei kuitenkaan välttämättä hahmota, mitä kaikkea siihen kuuluu.

Yksinkertaistettuna, sitoumukseton tai seksiin perustuva deittailu tarkoittaa lukuisten, parisuhteen ulkopuolisten seksisuhteiden harrastamista. Seksiin perustuva deittailu voidaan jakaa kolmeen alakategoriaan:

 • Seksideittailu
 • “Friends with benefits” eli intiimisuhde kavereiden välillä
 • Seksi eksän kanssa
Casual Dating Couple in Bed

Seksideittailu

Seksideittailu on elokuvissa ja TV-ohjelmissa yleisimmin kuvattu sitoumuksettoman deittailun muoto. Sitä ilmenee kahden tuntemattoman ihmisen ollessa intiimejä tavattuaan toisensa vain tunteja aiemmin deittisovelluksen tai baarin kautta.

On myös tapauksia, joissa henkilö harrastaa seksiä jo kauan hänen mielessään olleen yksilön kanssa saatuaan siihen mahdollisuuden.

Intiimisuhde kavereiden välillä

Avainsana, joka erottaa tämän alalajin muista tyypeistä on “kaverit” - suhde kun muodostuu kaverusten välille. Intiimisuhde ei siis tapahdu toisilleen tuntemattomien ihmisten välillä, vaan voi olla esimerkiksi samanlaista, sitoumuksetonta deittailua haluavien tuttavien välillä.

Suhteen osapuolet voivat pitää yhteyttä toisiinsa fyysisten halujensa innoittamana, tai olla kaveruksia, jotka vain ovat tarpeen tullen intiimejä yhdessä. On tapauksia, joissa seksi on lopahtanut, mutta ystävyys säilynyt.

Seksi eksän kanssa

On monia eri syitä, joiden innoittamana ihmiset harrastavat seksiä eksiensä kanssa. Voi esimerkiksi olla, että he ovat erityisen kiimaisia tai kokevat, että menneen parisuhteen paras osa-alue oli tajunnanräjäyttävä seksi. Tämä on sitoumuksettoman seksin riskialttein alakategoria, sillä se johtaa muita todennäköisimmin vanhojen tunteiden uudelleen heräämiseen.

Sitoumukseton deittailu on hyvin monitasoista. Vaikka yllä mainitut kolme tyyppiä ovatkin tämän deittailutavan yleisimpiä alalajeja, ilmenee sitä myös muissa muodoissa - riippuen suhteen osapuolten itsensä asettamista rajoista.

Mistä löytää seksiseuraa?

Nopein ja helpoin tapa löytää yhden yön juttuja, eroottisia kohtaamisia ja seksikkäitä seikkailuja on netin kautta. On vain liityttävä yhdelle sadoista eri seksiseuran etsintään tarkoitetuista deittisivustoista. Näin löytää lukuisia ihmisiä, jotka etsivät hauskanpitoa aivan, kuten sinäkin.

Älä siis ujostele omien fetissiesi ja halujesi kokeilua oikeassa elämässä. Suuret ihmismäärät rekisteröityivät näille sivustoille vain irtautuakseen arjesta ja kokeakseen jotakin uutta ja jännittävää.

Miksi ihmiset harrastavat parisuhteen ulkopuolista seksiä?

Työ, opiskelut tai elämäntilanne vievät liikaa aikaa

Henkilö on liian kiinni arjessa panostaakseen aikaa tai energiaa romanttiseen parisuhteeseen, mutta kaipaa silti, kenen tahansa ihmisen tavoin, intiimiyttä ja fyysistä kosketusta. Paras järjestely tällaiselle yksilölle onkin sitoumukseton deittailu, joka vaatii vähemmän aikaa ja henkistä energiaa.

Haluttomuus panostaa vakavan parisuhteen edellyttämällä tavalla

Jotkin ihmiset eivät ole valmiita sitomaan tunteitaan yhteen henkilöön, ja tämä on täysin hyväksyttävää. Vakavat parisuhteet eivät vain ole kaikille prioriteetti.

Pitkäaikaisiin parisuhteisiin kuuluvat kolhut ja ongelmat, ja siksi niiden toimiminen edellyttää kärsivällisyyttä. Joillekin tämä ei sovi, sillä he tahtovat vain pitää aikuisten hauskaa ilman sitoutumista.

Halu päästä takaisin deittimarkkinoille eron jälkeen arvioidakseen viehättävyyttään

Iso osa netin deittisivustojen käyttäjäkunnista koostuu vastikään eronneista. Parisuhteen loppuminen on rankka paikka, mutta seksiseuran etsintään tarkoitetuilla sivustoilla olo ja lukuisten “flirttien” saaminen voi olla mullistava kokemus.

Oli sitten suhderikko edennyt miten huonosti tahansa, ympärillä on aina muita kiinnostuneita ihmisiä. Tämä voi lisätä itsevarmuutta siitä, että ihminen on vielä muiden silmissä viehättävä, vaikkei olisikaan ollut sinkkumarkkinoilla pitkään aikaan. Toinen syy nettideittailuun on, että vakavan parisuhteen rikkoutumisen jälkeen yksilö usein tahtoo vaihtelua elämäänsä.

Usein tämä johtaa kaikenlaisen pysyvyyden ja eksklusiivisuuden välttämiseen. Deittisovelluksen lataaminen voi myös olla suuri askel suhderikon yli pääsemisessä ja itsevarmuuden herättelyssä. Näin saa puhdistettua menneisyyden murheet ja vanhan rakkauden kosketuksen kaipuun.

Pyrkimys lisätä kipinöitä omaan parisuhteeseen

Nettideittailuun kuuluvat myös pitkäaikaiset kumppanit, jotka etsivät parisuhteensa ulkopuolisia ihmisiä seksitarkoituksiin - yksi tavoista herättää avioliiton liekit kun on monotonisuuden (ja monogamisuuden) sekä vanhoiksi käyneiden rutiinien rikkominen.

Uuden seksikumppanin tuominen avioliittoon tuo taatusti kaivattua jännitystä vakiutuneeseen parisuhteeseen ilman siteiden tuomia vastuita.

Itsensä tutkiskelu ja seksielämän piristäminen

Seksiseuran etsintään tarkoitettujen deittisovellusten ja -sivustojen avulla uusien ihmisten tapaaminen on helpompaa, kuin kasvotusten. Nopeita, helppoja sekä sitoumuksettomia kohtaamisia etsivä voi hyödyntää niitä näin ollen ylipäätään rentoutumistarkoituksiin. Seksikumppanien korkea määrä on toisinaan myös auttanut ihmisiä määrittämään omat rajat ja mieltymyksensä. Kuivia jaksoja kokeneet kääntyvät näiden sovellusten puoleen löytääkseen kauan kaipaamaansa intiimiyttä.

Halu pettää kumppania tai kokea jotakin suhteesta poikkeavaa

Netistä löytyy myös monia Ashley Madisonin kaltaisia, menestykkäitä avioliiton ulkopuolisiin salasuhteisiin suunnattuja deittisivustoja. Mikäli siis on kyllästynyt vakituisen suhteen tarjoamaan seksiin, voi harkita rekisteröitymistä yhdelle näistä seksiseuran hakuun
tarkoitetuista deittisivustoista. Kyseisiltä sivustoilta voi hakea fyysistä tyydytystä, jota rakastelu aviokumppanin kanssa ei ole antanut pitkiin aikoihin.

Miten yksilö hyötyy seksiseuran hakuun tarkoitetulle sivustolle liittymisestä?

Casual Dating Cute Couple in Bed

Sitoumuksettomaan deittailuun suunnatut sivustot ja sovellukset tarjoavat lukuisia etuja:

 • Laajempi kumppaniehdokkaiden kirjo

Hakiessa seksiseuraa sille tarkoitetuilta sivustoilta vain taivas on rajana. Sitoumuksettomaan deittailuun suunnattujen sivustojen tarjoamista hyödyistä merkittävin on lähes loputon vaihtoehtojen määrä iän, sijainnin ja fetissien suhteen.

Palveluiden kautta voi löytää monia eri elämäntaustoja ja työtehtäviä omaavia ihmisiä. Jotkin sivuista markkinoivat itseään etenkin naisille, minkä tuloksena niillä on enemmän nais- kuin mieskäyttäjiä. Laajan tarjonnan myötä suosituimmilla sivustoilla voi swaippailla ja selata profiileja sielunsa kyllyydestä.

 • Yhteensopivien kumppaneiden löytäminen

Seksiseuran hakuun suunnatuilla sivustoilla omia eläimellisiä tarpeita ei ole syytä hävetä. Intohimoon rohkaisevassa ympäristössä muutamien vanhanaikaisten ihmisten paheksunta ei ole huolenaihe.

Oletko halunnut kokeilla eri rooleilla tai kynttilävahalla leikittelyä, muttet ole uskaltanut ehdottaa sitä aiemmille seksikumppaneillesi? Aikuisten sivustot suosittelevat tämänkaltaisiin keskusteluihin.

Samaa sängyssä haluavan löytäminen onkin näiden palvelualustojen kautta todennäköisempää hakuehtojen myötä. Niitä voi rajata omien mieltymystensä mukaan kattamaan esimerkiksi vain blondit, homot, pariskunnat tai tietynlaisesta aktista kiinnostuneet.

 • Mahdollisuus olla spontaanimpi

On luonnollista olla niin keskittynyt elämään, työhön tai matkusteluun, ettei vakituinen parisuhde mahdu prioriteettien listalle. Aikataulumme ovat toisinaan hyvinkin ailahtelevia, emmekä siksi ole välttämättä edes samassa maassa seuraavana päivänä.

Sitoumukseton deittailu sopii tällaisiin elämänvaiheisiin erinomaisesti. Siinä missä vakiintuneet parisuhteet edellyttävät aikaa ja henkistä panostusta, on sitoumukseton seksi nopean virkistyksen lähde.

On vain otettava yhteyttä deittisivustojen ihmisiin, sovittava tapaaminen ja nautittava kuumasta kokemuksesta. Pitkät tutustumisprosessit ja hermostuttavat ensitreffit eivät ole enää välttämättömyys!

 • Suotuisa ilmapiiri eroottisten fantasioiden toteutukseen ilman siteitä

Sitoumukseton deittailu mahdollistaa eroottisten fantasioiden toteutuksen ilman häpeän tai syyllisyyden tunnetta. On vain löydettävä henkilö, joka jakaa kanssasi saman intohimon kohteen. Sivustojen laajan käyttäjäkunnan ansiosta on todennäköisesti monia, jotka
odottavat yksityisviestiäsi. Koska niillä deittailu ei ole vakavaa, ei myöskään torjutuksi tuleminen satu yhtä paljoa. Käyttäjä vain jatkaa muiden kumppaniehdokkaiden selailua ja etsii toisen, joka osallistuu mielellään hänen seksuaalisten fantasioidensa toteuttamiseen.

 • Etsinnän tarjoama jännitys

Mikäli kokee, että seksistä on tullut tavanomaista eikä sitä ole mahdollista piristää, on väärässä. Seksiseuran etsintään suunnatut sivustot ja sovellukset tarjoavat deittailun tuoman jännityksen useiden eri juttukavereiden muodossa.

Tästä voi olla apua itsevarmuuden parantamisessa etenkin heille, jotka ovat juuri päättäneet pitkäaikaisen parisuhteen. Koe siis, miltä tuntuu elää oikeasti ilman huolta seuraavasta päivästä tai monimutkaisten tunteiden muodostumisesta.

Miten seksiseuran hakuun suunnatut sivustot ja sovellukset toimivat?

Sitoumuksetonta deittailua varten luodut sivustot ja sovellukset menevät suoraan asian ytimeen. Ne perustuvat ajatukseen siitä, että seksikumppaneiden tapaamisen ei tulisi olla iso juttu. Siksi nämä palvelualustat pyrkivät tekemään sosialisoinnista ja yksilön fyysisten halujen tutkiskelusta mutkatonta.

Useimmat palvelualustat tarjoavat yhteydenpitoa helpottavia toimintoja. Viestittelyn ydintoiminnot vaihtelevat ennalta kirjoitetuista viesteistä flirttien ja virtuaalilahjojen lähettelyyn.

Casual Dating Tips

On myös sijaintiin perustuvia seuranhakusovelluksia, joissa kumppaniehdotukset muodostetaan lähialueiden ihmisistä. Näin heidän tapaamisensa on helpompaa. Hakuehtoja voi muuttaa myös sisältämään tiettyjä kiinnostuksen kohteita ja fetissejä omaavat henkilöt.

Eräs näille “matchaus”-sovelluksille tyypillinen ominaisuus on, että viestiominaisuuden saa käyttöön vain, jos pitämäsi henkilö tykkää sinusta takaisin. Premium-jäsenyyden ostamalla voi usein nostaa omaa profiiliaan hakutuloksissa, saaden näin enemmän kumppaniehdotuksia. Tästä kerromme lisää myöhemmin.

Useimmat sivustot tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden määrittää tarkoin, ketkä ihmiset saavat nähdä heidän kuvansa. Sivuston käyttö on tällöin turvallisempaa ja yksityisyyttä kunnioittavaa, sillä jäsenen ei tarvitse pelätä tulevansa tunnistetuksi oikean elämän tuttujensa toimesta.

Millaiset ihmiset hakevat seksiseuraa deittisivustojen ja -sovellusten kautta?

Monilla on ennakkokäsitys siitä, että sitoumuksettomaan deittailuun suunnattuja sivustoja käyttävät vain epäilyttävät ja hämärät ihmiset. Tuo yleinen havainto ei kuitenkaan ole täysin totta. Netistä löytyy myös joitakin premium-sivustoja, jotka ovat etenkin korkeakoulutettuja, uraihmisiä, sinkkuja ja pariskuntia varten. Näistä esimerkkinä voidaan pitää RedHotPie- ja Ashley Madison - sivustoja.

Jotkin deittisivustot, kuten C-Date, rohkaisevat naisia olemaan ylpeitä seksuaalisuudestaan luomalla turvallisen ja mukavan ilmapiirin, jossa he saavat käyttöönsä premium-ominaisuudet ilmaiseksi. Tällaisilla palvelualustoilla naiset voivat harrastaa sitoumuksetonta deittailua ilman huolta premium-jäsenyyden maksuista.

Sivustojen käyttäjäkunnista löytyy lukuisia onnistumistarinoita:

 • Anna, 34, on kunnioitettua meikki- ja muotibrändiä johtava luova nero. Kovan kilpailun alalla työskentelevänä uranaisena hänen elämäntyylinsä on liikkuva. Matkustelu ei jätä hänelle paljoa aikaa seurustelua varten, ja seksiseuran hakuun suunnattujen deittisivustojen ansiosta hän on päässyt viettämään aikaa kunkin matkakohteen paikallisten kanssa. Sitoumukseton deittailu sopii erittäin hyvin hänen kiireiseen elämäänsä, ja draamavapaa seksi auttaa häntä työmurheiden lievittämisessä.
 • Risto, 47, tapasi 32-vuotiaan Niinan deittisivusto Victoria Milanin kautta kuusi kuukautta eronsa viimeistelyn jälkeen. Rakkaussuhteen päättyminen oli Ristolle kova paikka, mutta tavattuaan Niinan hän alkoi saada itsevarmuuttaan takaisin. Tapaamisesta lähtien Risto on liittynut yhä useammille sitoumuksettomaan deittailuun tarkoitetuille palvelualustoille. Hän nauttii elämästään poikamiehenä päivä päivältä enemmän.
 • Mikko, 23, on tyypillinen yliopisto-opiskelija, joka tahtoo aika ajoin tyydyttää fyysiset tarpeensa. Varma ratkaisu tähän on ollut deittien etsintä Tinderin kautta, mistä hän löytää samanikäisiä kumppaneita, jotka hakevat samaa, kuin hänkin. Hän pitää myös C-Datea erittäin hyödyllisenä välineenä lähellä olevien, seksisuhdetta etsivien ihmisten löytämiseen.

Sitoumuksettoman deittailun rajat

Seksiin perustuvien suhteiden ei ole tarkoitus olla pitkäkestoisia. Vakavista parisuhteista poiketen nämä yhteydenpidot ovat ohikiitäviä ja väliaikaisia. Ne loppuvat aina jossakin vaiheessa.

Yleensä tavoitteena on, että sitoumuksettoman suhteen osapuolten välille ei muodostu tunnesidettä, sillä he ovat läsnä vain toistensa fyysisten tarpeiden tyydyttämistä varten.

Tämän ei kuitenkaan tarvitse jäädä vain yhteen kertaan: jotkin ihmiset tapaavat toisiaan säännöllisesti seksin merkeissä, tai pitävät seksisuhteita yllä monien ihmisten kanssa samanaikaisesti.

On mahdollista erotella joitakin yleisimpiä seksisuhteessa olevien välisiä rajoitteita:

Casual Dating Couple Foreplay

Seksisuhteen merkitys miehelle

Kun mies on osallisena seksiin perustuvassa suhteessa, on se kuin kutiavan alueen raapimista. Hän myöntää ja hyväksyy seksuaaliset halunsa, ja helpottaa niitä seksikumppaninsa avustuksella. Kyse ei siis ole rakkauden tai minkään pysyvän etsinnästä. Tämän vuoksi hän ei koskaan tahdo jakaa omia heikkouksiaan seksitovereidensa kanssa.

Sitoumuksettomat seksisuhteet ovat yksinkertaisia, ongelmattomia ja niistä on helppo päästä yli suhteen päättyessä. Vaikka seksisuhteessa oleva mies etsiikin usein rakkautta, ei hän pidä panokaveriaan ehdokkaana romanttiseksi kumppaniksi.

Seksisuhteen merkitys naiselle

Moni nainen harrastaa sitoumuksettomia seksisuhteita ongelmitta, ja on tullut tämän ansiosta ylpeämmäksi omasta seksuaalisuudestaan. Hän on voinut ilmaista omia tarpeitaan ja saada ne tyydytetyksi ilman häpeää. Tämä on toiminut tapana ottaa valta omista fyysisistä haluista ja kokeilla eri asioita ilman oletusta tunteiden muodostumisesta.

Tämä on tärkeää - onhan seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen iso osa itsensä tutkiskelua.

Kuumat ongelmat

Perinteisestä avioliittovälityksestä ja tavan deittisivustoista poiketen sitoumuksettomaan deittailuun suunnatut sivustot ja palvelut
omaavat ongelmia, jotka ovat paljon kuumempia ja kiistellympiä. Tämä on seurausta sivustojen aikuisteemasta ja uudesta,
epäsovinnaisesta kumppaniehdokkaiden hakutavasta.

Casual Dating Safe Sex

Seksiseuran etsintään suunnatut sovellukset ja panokulttuuri

Suoraan sanottuna ihmiset kerääntyvät sitoumuksettomaan deittailuun tarkotetuille sivuille panomielessä. Koska deittisivustot ja - sovellukset tekevät ihmisten tapaamisesta nopeaa ja helppoa, on deitin löytäminen todennäköisempää netistä.

Kaiken kaikkiaan kyseiset palvelualustat ovat tehneet panoseuran löytämisestä niin helppoa, että moni on jättänyt baareissa käynnin kokonaan pois, ja etsii seuraa ensimmäisenä netistä.

Vain muutamalla välivaiheella tai klikkauksella pääsee hyvin todennäköisesti tyydyttämään tarpeensa. On silti hyvä pitää mielessä, että suuri seksikumppanien määrä lisää sukupuolitautien tarttumisen riskiä. 

Kaikki on hauskaa ja hyvin, paitsi kun on saanut jonkin tartunnan! Siksi onkin tärkeää muistaa oma turvallisuus, ja käyttää kondomia kaikissa yhdynnöissä. Näin pidät hauskaa vastuuntuntoisesti; onhan ennaltaehkäisy aina hoitoa parempi vaihtoehto.

Seksiseuran Plussat ja Miinukset

Plussat

 • Sinun sosiaalinen kalenteri ei ole ikinä tyhjä
 • Saa vetovoimasi takaisin vaikean eron jälkeen
 • Harjoittele taitojasi sängyssä
 • Omista seksuaalisuutesi
 • Kerää itsevarmuutta ja vahvista itsellesi, että olet viehättävä
 • Piristä seksielämääsi
 • Sovelluksia ja sivustoita on helppo käyttää

Miinukset

 • Vieraiden kanssa makaaminen ei ole kaikille
 • Vähän tai ei jopa ollenkaan tunteiden sitoutumista
 • Seksiseurasivustojen kulut saattavat olla miehille korkeat

Aivan kuten kaikki asiat, seksiseura tulee myös omien plussien ja miinusten kanssa.

Seksiseuran kanssa, voit nauttia hyödyistä kuten kokonaisen kalenterinäkyvyyden omaaminen, saaden takaisin vanhan itsevarmuutesi etenkin vaikean eron jälkeen, uudelleen sytyttäen intohimon seksielämääsi, vain muutaman nimetäksemme. Koe deiteille meneminen ja seurustele sydämesi kyllyydestä. Tämän järjestelyn paras puoli on, et ole sitoutunut ja sinun tulee priorisoida vain itsesi. Joten, mikäli olet joku joka haluaa nauttia kaikesta mitä elämä voi tarjota, tämä saattaa olla sinun tiesi.

Kuitenkin, seksiseuraan liittyy muutama takaisku. On ihmisiä, jotka eivät suhtaudu niin rennosti useiden kumppaneiden omaamisesta ja omaavat pinnallisen tai ei jopa ollenkaan tunteellista sidettä. On parasta olla ensin varma siitä mitä haluat ennen kuin ryhdyt toimeen.

Top 10 Seksiseuran Sääntöä, joita Seurata

 • Lataa itseäsi imartelevia kuvia

Selkeä, hyvässä valaistuksessa otettu kuva voi auttaa profiiliasi saamaan lisää huomiota ja klikkauksia. Muista myös hymyillä kamerasi ja pyri korostamaan parhaimpia ominaisuuksia. On sivustoja, jotka sumentavat tai sensuroivat jäsentensä kuvat heidän yksityisyytensä varjelemiseksi. Näille on hyvä ladata kuvia, joissa näkyy kehosi siluetti, vaikka se sumennettaisiinkin.

 • Panosta profiiliisi

Jos sivusto tai sovellus tarjoaa vaihtoehdon täydentää profiiliasi, tee niin. Näin muut käyttäjät tietävät, että olet luotettava käyttäjä, etkä jokin huijari. Mitä luotettavammalta vaikutat, sen parempi.

casual-dating-couple
 • Kirjoita kiinnostava kuvaus, joka korostaa huumorintajuasi ja luonnettasi

Sivustojen korkean jäsenmäärän myötä sinulla on vain muutama sekunti aikaa toisen käyttäjän huomion kiinnittämiseen, ennen kuin tämä jatkaa profiilien selailua. Paras tapa erottua joukosta on kiinnostavan kuvauksen avulla. Sen tulisi antaa osviittaa luonteesi suhteen ja saada osakseen edes muutama hymähdys toisilta jäseniltä.

 • Rajaa seksuaaliset mieltymyksesi

Useimmat sivustot tarjoavat mahdollisuuden listata tai valita asiat, joista pidät sängyssä. Toisinaan voit jopa luoda “Ei”-listan. Näin muut käyttäjät tietävät, mitä odottaa, ja voit selata muita samoista asioista pitäviä ihmisiä.

 • Lähetä kiinnostavia viestejä, joihin on vaikea olla vastaamatta

Älä lähetä “Hei”-viestien kaltaisia, suljettuja viestejä. Viestisi vastaanottaja saa todennäköisesti satoja muita samanlaisia keskustelun aloituksia. Varmista, että lähettämäsi viesti on avoin, kiinnostava ja voi johtaa seksikkäisiin keskusteluisin, jotka kiihottavat teistä kumpaakin.

 • Älä kaihda aloitteen tekemistä

Olet siis luonut erinomaisen profiilin ja ladannut vieläkin parempia kuvia. Näillä ei kuitenkaan ole merkitystä, jos pelkäät yhteydenpitoa muiden sivuston jäsenten kanssa. Lähetä siis yhteyspyyntöjä, flirttaile ja ole avoin!

 • Älä harmistu, jos käyttäjä ei vastaa sinulle

Ei ole maailmanloppu, mikäli käyttäjä päättää olla vastaamatta viestiisi. Unohda se - sivustolla on monia muita jäseniä, jotka juttelisivat sinulle mieluusti.

 • Kerro tapaamispaikka luottamallesi henkilölle

Kun suunnittelet toisen käyttäjän tapaamista oikeassa elämässä, varmista, että joku tietää, minne olet menossa. Älä myöskään anna tuntemattomalle tietoja, joita hän voi käyttää sinun satuttamiseesi.

 • Harrasta suojaseksiä

Muista nauttia intiimiydestä turvallisesti. Suojaa itsesi seksin yhteydessä niin tunteellisesti kuin fyysisestikin.

 • Ole rehellinen ja suora aikomustesi suhteen
  Tule tähän rentoon kuvioon rehellisenä ja selkeänä. Teistä molempien tulisi tietää toistenne aikomukset etukäteen. Sinun tulisi tietää rajoista ja aktiivisesti myös kunnioittaa niitä. Tämä tekee seksideittailusta eettistä ja hauskempaa.

Onko premium-jäsenyys hintansa väärti?

Sitoumuksettomaan deittailuun suunnatut sivustot maksavat yleensä tavallisia deittisivustoja enemmän. Tämä on ymmärrettävää, sillä ne omaavat jännityksen ja hauskanpidon ilmapiirin, jota muilla ei ole. Ne tahtovat, että moni heidän käyttäjistään ottaisi osaa eksklusiiviseen ryhmään saman mielisiä aikuisia, ja ainut tapa päästä sinne on maksamalla premium-jäsenyydestä.

Seksiseuran hakuun tarkoitetuilla sivustoilla ja sovelluksilla on lukuisia eri tapoja, joilla ne pyrkivät saamaan rahaa käyttäjiltään. Sijaintiin perustuvilla sovelluksilla tämä voi tarkoittaa vain lähialueiden käyttäjien näkymistä; mikäli tahtoo nähdä muiden alueiden ihmisiä, on maksettava ekstraa.

On myös sovelluksia, jotka tuovat käyttäjälleen tietyn määrän päivittäisiä kumppaniehdotuksia. Jos niitä tahtoo lisää, on siitä maksettava. Jotkin luovat sovellukset poistavat käyttäjän digitaalisen jalanjäljen jo tunnin sisällä, tuhoten jokaisen profiilin yksityisyyden suojaamiseksi. Tällaiset sovellukset saattavat omata ilmaisen kokeilujakson, mutta jäsenyyksiä on vain yhden hintaisia - kaikista kalleimpia.

Vaikka premium-jäsenyys voi vaikuittaa monelle tyyriiltä, ovat sen tarjoamat edut usein hinnan arvoisia:

 • Lisää kumppaniehdotuksia -> lisää ihmisiä, keitä tavata
 • Viestien lähettäminen suuremmille ihmisismäärille heidän jäsentyypistään riippumatta
 • Antaa vaikutelman todenmukaisuudesta; premium-jäsen on harvoin huijari
 • Profiilista tykänneiden ja siinä vierailleiden näkeminen
 • Korkeampi näkyvyys hakutuloksissa
 • Prioriteettiasema sivuston asiakaspalvelussa

Jotkin sivustot palvelevat etenkin naiskäyttäjiään hyvin, ja tarjoavat heille ilmaisen premium-jäsenyyden. Tämä ei hyödytä vain naisia, vaan myös sivustolla olevia miejäseniä: onhan heidän käytössään nyt enemmän naisehdokkaita. Kyseisten sivustojen ilmapiiri on hyväksyvä omaa seksuaalisuuttaan tutkiskelevien naisten suhteen.

Jos seksiseuran hakuun tarkoitetut deittisivustot vastaavat etsimääsi, on suositeltavaa ostaa premium-jäsenyys sivustoille, jotka tekevät deittailukokemuksestasi vieläkin mahtavamman.

Loppusanat

Sitoumukseton deittailu ei ehkä sovi kaikille, mutta jos tahdot kokeilla tällaista ohikiitävää elämäntyyliä, voit tavata saman mielisiä sinkkuja sille tarkoitettujen sovellusten ja sivustojen kautta.

Sivujen laajan kirjon ansiosta tulet varmaankin tarvitsemaan opastusta. Ei syytä huoleen - tutustumalla eri deittisivuista tekemiimme arvosteluihin voit erotella ne, jotka sopivat juuri sinulle!

Mitä siis vielä odotat? Aloita kuuma seikkailusi jo tänään!

DatingScout.fi Author Chris Pleines
Chris Pleines
Datingscout perustaja ja Online Dating for Dummies -julkaisun kirjoittaja
Chris perusti Datingscout 15 vuotta sitten, ja nykyään hän on yksi johtavista online-treffiasiantuntijoista. Hän on Online Dating for Dummies -julkaisun toinen kirjoittaja ja Internetin suurimman online-treffitutkimuksen kirjoittaja, joka analysoi 20 miljoonaa profiilikuvaa tekoälyllä. Hän esiintyi myös lukuisissa televisiohaastatteluissa ja julkaisuissa antamassa asiantuntijaneuvoja sekä vinkkejä nettideittailusta.