Keitä me olemme?

DatingScout on Suomalainen deittisivusto ja matchmaking arvostelujen tarjoaja, joka on tehnyt kaiken raskaan työn arvostellessaan parhaita nettideittailun vaihtoehtoja riippumatta siitä minkä tyyppistä suhdetta olet etsimässä.

Meidän tiimi testaa säännöllisesti hyvin tunnettuja nettideittailun sivustoja ja sovelluksia, sekä viimeisimpiä ja uusia nettideittailun alustoja. Julkaisten artikkeleita aiheista kuten flirttailu, parisuheet, ja rakkaus ovat myös meidän tehtävinä. Tutkimme laajasti näitä aiheita ja osallistumme konferensseihin nettideittailuun liittyen voidaksemme tarjota sinulle parasta tietoa kiinnostuksiisi liittyen.

Tietoja Meista Kukka

Laajennus: DatingScoutin Aikajana

Voit lukea mikä sai meidät jatkuvasti liikkumaan eteenpäin meidän tehtävässä ajan kanssa...

2021: Online-Dating for Dummies Kirja on julkaistu Datingscout.fi luojan toimesta

Chris Pleines, deittailuasiantuntijamme Datingscoutissa, kirjoitti kirjan Online Dating for Dummies. Se tarjoaa sinkuille paljon apua ja neuvoja miten selvitä Nettideittailun viidakossa ja missä sinulla on paras mahdollisuus löytää deitti, jota olet etsimässä. Online Dating for Dummies on saatavilla suurimmissa kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa kuten Amazon.

Ja nyt?

Koronavirun pysyy jatkuvana taakkana. Ulkona liikkumisen kielloista ja kontaktien rajoituksista huolimatta, sinkut etsivät edelleen paria netistä. Siksi jatkamme palveluidemme laajentamista muihin maihin. Autamme nyt myös lukijoita löytämään rakkauden Italiassa, Ranskassa, Ruotsissa, Brasiliassa ja Suomessa. Monet maat voivat luottaa DatingScout.fi:n deittailuasiantuntijoiden suosituksiin myös tulevaisuudessa, sillä suunnitelmissamme on jatkaa laajentumista edelleen.

Online Dating für Dummies

2020: Koronavirus Pandemia ja Nettideittailun Nousu

Globaali Koronavirus pandemia loi meille kaikille uusia haasteita ja vaikeutti deittailua. Matkustamisen ja kontaktien rajoitukset infektion leviämisen pelossa heijastuivat ensimmäisinä kuukausina myös nettideittailussa. Sinkut pysyttelivät mielummin turvallisesti kotona ja eivät käyneet deiteillä ja tavanneet uusia ihmisiä.

Deittailupalvelut maailmanlaajuisesti reagoivat nopeasti ja tarjosivat riskittömiä deittivaihtoehtoja kuten video chätti. Silti, useiden viikkojen eristäytymisen jälkeen, monet eivät halunneet olla yksin ja aloittivat parin etsimisen netissä.

Nettideittailu kukoistaa ja myös me kasvamme. Autamme nyt sinkkuja Tanskassa valitsemaan oikean deittailusivuston ja annamme neuvoja oikean parin valinnassa.

Olemme tästä vuodesta lähtien ensimmäinen ja ainut nettideittailun vertailujen sivusto, joka pystyy tarjoamaan reaaliaikaista tietoa jokaisen deittisivuston uusien jäsenten määrästä ja aktiivisuudesta verrattuna muihin deittiportaaleihin, jotka toimivat samassa kategoriassa.

2019: Miltä nettideittailijat näyttävät maailmanlaajuisesti?

Haluamme tuntea ja kerätä ainutlaatuisia tietoja sinkuista maailmanlaajuisesti voidaksenne analysoida tietoja tekoälyn avulla. Maailman ensimmäinen tämän tyyppinen tutkimus, se tutkii ja selittää useita profiilikuvien ominaisuuksia - aina kasvojen ilmeistä, taustaan, harrastuksiin, asusteisiin ja deittailun tavoitteisiin. Tutkimus perustuu yli 24 miljoonaan profiilikuvaan.

Emme kerää tietoa vain Yhdysvalloista. Olemme keränneet tietoja yhteensä 16 maasta. Päivitämme jatkuvasti tutkimuksiamme, jotta emme ohita kuvien trendejä ja neuvoja.

DatingScout on nyt julkaistu ja saatavissa Espanjassa.

2017/2018: Jatkamme laajenemista!

Meidän vertailuportaali jatkaa kasvuaan globaalisti: Julkaisemme Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa ja Hong Kongissa.

2016: Laajeneminen ja Facebook tutkimus

LMU Logo

Meidän deittisivustojen portaalin suosio kasvaa. Laajenemme ympyröiviin maihin Sveitsiin ja Itävaltaan. Tiimimme kasvaamme kun kohtaamme uusia haasteita.

Julkaisemme meidän toisen laajan Facebook tutkimuksen yhteistyössä Ludwig Maximilians  University of Munichin kanssa. Tutkimus sisältää yli 10,000 profiilia ja 4.2 miljoona tietokantaa.

2015: DatingScout.fi Piilaksossa

Osallistumme Saksan Accelerator startup-ohjelmaan, joka järjestetään Saksan liittovaltion hallituksen toimesta. Startup tarjoaa saksalaisille startup-yrityksille mahdollisuuden oppia “todella suurilta” Kalifornian Piilaakson toimijoilta.

Tutkimme täällä Yhdysvaltojen deittailumarkkinoita useiden kuukausien ajan. Opimme täällä paljon, sillä monia deittisivustoja kehitetään Yhdysvalloissa ja olemme siellä aivan ytimessä.

2014: DatingScout.fi:n laajeneminen

Nettideittailusta voi tulla ansa: hämmentävät ulkoasut, piilotetut kustannukset, sekä hyvin organisoituneet huijarit voivat nopeasti pilata sinun flirttailun ilon. Tavoitteenamme on varoittaa näistä ansoista ja suositella turvallisia deittailusivustoja - parhaita sivustoja. Muut deittiarvostelujen ja vertailujen sivustot esittelevät tietoja nettideittailun alustoista, jotka ovat vanhentuneet, vajaat tai vaikeita käsittää.

Vastustaaksemme tätä, tarjoamme blogissamme auttavaa sisältöä - tarjoamme testi- ja kokemusraportteja, ja suunnittelemme nettideittailun aiheista tutkimuksia voidaksemme tarjota parhaan vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen:”Mikä deittisivusto sopii MINULLE parhaiten?”

2008: Deittailuopas

Blogimme houkuttelee yhä enemmän vierailijoita kun testaamme säännöllisesti uusia deittailusivustoja ja sovelluksia. Nettideittailun tuntemuksestamme ja deittisivuston käyttäjien tavoitteista tulee entistä perusteellisempaa. Näin teemme blogiartikkeleistamme ja arvosteluista yhä enemmän monipuolisempia voidaksemme kohdata sivuston vierailijoiden tarpeita.

2007: Blogi

Tietotekniikan opiskelija ja sinkku?
Tämä on sääntönä meidän kaveripiirin keskuudessa. Koulutuksen korkeat vaatimukset, yhdistettynä naisten vähäisyyteen tietotekniikan kurssilla, harvoin antaa mahdollisuuksia tuntea henkilöitä yliopiston ulkopuolelta nopeaan flirttailuun.

Nettideittailu vaikuttaa meille täydelliseltä ratkaisulta. Kuitenkin, ala on vielä kaukana siitä monipuolisuudesta mistä se tulee olemaan 12 vuoden kuluttua. Deittailutahot, jotka tihkuvat vakavuutta ja lupaavat täyttä menestystä eivät ole hinnoiteltu opiskelijoille sopivasti. Sitäpaitsi, emme ole valmiita maksamaan jostain mistä meillä ei ole takuita täydellisestä menestyksestä.

Silti, emme luo toivosta ja pian meillä on oiva idea miten voimme käyttää deittailusivustoja ilman rahan menettämistä. Perustamme oman blogin missä esittelemme ja vertailemme lukuisia nettideittailun sivustoja parhaillaan markkinoilla. Vastineeksi saamme ilmaisia demo tilejä.

Meidän Tehtävä

Meidän tehtävänä on auttaa ihmisiä ympäri maailman navigoimaan nettideittailun maailmassa löytäen sen suhteen mitä he ovat etsimässä. Meidän tehtävänä on auttaa sinua löytämään pari netistä helpommin.

Näemme itsemme DatingScoutissa itsenäisinä ja objektiivisina sinkkumarkkinoiden tarkkailijoina. Testaamme nettideittailun palvelijoita heidän laadun, tehokkuuden ja luotettavuuden tarkkailemiseksi - hinta-laatusuhdetta.

Emme halua vain tehdä alati kasvavaa sinkkumarkkinaa sinulle hallittavaksi, haluamme myös välittää hyvin hyödyllisiä neuvoja miten maksimoida henkilökohtaista menestystäsi nettideittailussa. Kaiken kaikkiaan, haluamme suojata sinkkuja menettämästä paljon rahaa ja aikaa.

Sivustomme on jaettuna neljään alueeseen:

I. Deittisivustojen Testailu ja Vertaaminen

Haluamme näyttää sinulle eri vaihtoehtoja löytää pari netistä - ero persoonien, deittailuagenttien, deittisovellusten, ja muiden alustojen välillä - sinun löytääksesi paras vaihtoehto. Jokainen deittailutarjoaja tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja hintahaarukoita, omilla vahvuuksilla ja heikkouksilla. Sukellamme syvälle testaamiseen ja arvostelemme jokaisen deittailualustan, jotta voit rekisteröityä puhtaalla omatunnolla ja saada rahoillesi vastiketta.

Online Treffit Vinkkeja

II. Nettideittailun Neuvot

Julkaisemme artikkeleissa tarkastelemma aiheita kuten flirttailu, parisuhde, ja kaikki nettideittailusta. Valikoimamme vaihtelee aina neuvoista luoda hyvä profiili, parhaiten kuvien valitsemiseen, ja muihin neuvoihin nettideittailussa menestymiseen. Kirjoitamme myös artikkeleita siitä miten käyttäytyä deittailusivustoissa ja parhaisiin vuorovaikutustapoihin muiden jäsenten kanssa - tavoitteena luoda sinulle menestys uusien ihmisten tapaamisessa ja rakkauden löytämisessä deittailusivustoissa.

III. Nettideittailun Tutkimukset ja Media

  1. DatingScout julkaisee tutkimuksia suomalaisesta nettideittailusta. Meillä on viimeisin 2022 tutkimus missä analysoidaan yli 22 miljoonaa nettideittailun profiilikuvaa 11 maasta missä tekoäly oli käytössä tutkiessa nettideittailun käyttäjien käyttäytymistä, omakuvaa sekä seksuaalista suuntautumista.Tämä on ensimmäinen tutkimus tyyppiään - latta se ilmaiseksi.
  2. DatingScout on ollut uskottava lähde ja avustaja tunnetuissa median julkaisuvälineissä kuten Cosmopolitan, Women´s Health, Bustle, ja monissa muissa. Tutustu meidän lehdistön vaikutukseen täällä.

IV. Käyttäjäkokemukset

Voidaksemme toteuttaa meidän tehtävä, on tärkeää on olla läpinäkyvämpi nettideittailun markkinoilla, joten sinun palaute on oleellista.

Siksi voit arvostella jokaisen deittailusivuston meidän kanssa ja jakaa tärkeitä tietoja muiden lukijoiden kanssa. Tai voit myös tutkia muiden käyttäjien arvosteluja samalla tavoilla kuin käyttäessä TrustPilotia. Voit käyttää käyttäjien kokemuksia jokaisesta testiarvostelusta!

Voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä aina kun sinulla on kysymyksiä tai mikäli haluat ehdottaa uuttaa sivustoa jota testata.

Tunnustukset

Osallistumme vuonna 2014 Saksan Accelerator startup-ohjelmaan Piilaaksossa, missä saimme perusteellisen näkemyksen Yhdysvaltojen ja kansainväliseen nettideittailun markkinoille. Kaikki tutkimuksemme on julkaistu yhteistyössä Ludwig Maximilian University if Munich kanssa.

Viimeiseksi, haluamme antaa tunnustusta medialle, kuten Women´s Health, Cosmopolita, Bustle, UpJourney ynnä muille ketkä ovat auttaneet meitä saamaan laajemman yleisön tavoitettavuuden. Meillä on kansainvälisiä TV näkyvyyksiä (Good Morning Germany, BR Television, ym.) ja olemme olleet kansainvälisen radion vieraana haastatteluissa (The New Wave, Deutchlandfunk, ym). Media tuntee meidät todella hyvin. Meitä on käytetty lähteenä jo yli 300 kertaa deittailuasiantuntijoina sekä meidän tutkimuksella. Voit tutustua meidän medianäkyyteen täällä.

DatingScoutin perusta ja Deittailuasiantuntija, Chris Pleines, on myös kutsuttu Pääpuhujaksi yhdessä maailman suurimmassa Nettimarkkinonnin Konferenssissa, iDate. Voit katsoa tallenteen täällä.

Pyhitettynä Nettideittailun Menestykselle

DatingScout.fi:n tiimi on jatkuvasti kasvamassa ja on paneutunut tarjoamaan sinulle parasta mahdollista tietoa etsiessäsi paria ja selkeän kattauksen nettideittailun viidakossa.

Tämä nettisivusto on tuettuna teidän toimesta, meidän rakkaat lukijat. Mikäli rekisteröidyt deittailusivustolle jonkun meidän linkin kautta, vastaanottamme affiliate palkkion. Tämä on tärkeää voidaksemme tarjota ilmaisia, kattavia testiarvosteluja ja voidaksemme maksaa meidän toimitukselle. Mikäli päätät rekisteröityä meidän linkkien kautta, ei ole mitään lisäkustannuksia. Monien sivujen kautta, jotka täällä ovat, emme vastaanota ollenkaan palkkioita. Tämä ei kuitenkaan vaikuta meidän arvosteluihin.

Lisäksi, emme vastaanota palkkioita mikäli päätät peruuttaa sinun tilauksen deittailusovelluksessa. Siksi tavoitteenamme ei ole suositella mitään joka ei palvelisi sinua.;-)

Toivotamme sinulle suurta menestystä tielläsi löytää suuri rakkaus :)

Olemme jo sinua varten seuraavissa maissa: