E-kontakti
E-kontakti Kirjaudu
E-kontakti Yhteyden Ottaminen
E-kontakti Profiilin Laatu

Meidän Arvostelu

Suomessa on saatavilla monia deittipalveluja, joista yksi on ylitse muiden. E-kontakti on vuonna 2009 perustettu ja Alma Median omistukseen 2012 siirtynyt sivusto, joka on noussut vuosiensa aikana Suomen suosituimmaksi seuranhakupalveluksi 350 tuhannella treffiprofiilillaan. Jäsenkunta on huomattava, sillä E-kontaktin asiakaspalvelu tarkistaa jokaisen profiilin manuaalisesti aidon ja rehellisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Tositarkoituksella seuraa hakevat sinkut tuodaan palvelualustalla toistensa tykö yksityiskohtaisen mutta hienotunteisen kyselyn avulla. Siinä pyritään selvittämään erilaisia seuranhaussa tärkeitä tietoja uusiin jäseniin liittyen. Vastaukset auttavat niin uuden profiilin kiinnostavuuden korostamisessa että myös kumppaniehdokkaiden löytämisessä, sillä niitä hyödyntäen sivusto tuo käyttäjilleen päivittäiset Sinulle sopiva -ehdotukset.

Sivustossa erityistä on, että kaikki sen toiminnot on räätälöity juurikin suomalaiselle yleisölle sopivaksi. Eri kysymykset ja tekstikentät  ovat näin ollen, monista ulkomaalaisperusteisista sivustoista poiketen, kirjoitettu selvällä suomen kielellä. Käyttäjä voi myös olla ylpeä tietäessään, että sivustolla vieraillessaan hän tukee suomalaista työtä - onhan E-kontaktille myönnetty arvostettu Avainlippu- tunnus.

Mutta onko sivustolta saatava seura yhtä korkealaatuista, kuin sivusto väittää? Onko sivustolla panostettu myös asetteluun ja helppokäyttöisyyteen? Tässä arvostelussa sukellamme palvelun syvyyksiin ja kerromme sinulle kaiken, mitä saatat tarvita tehdessäsi päätöstä E-kontaktin sopivuudesta itseäsi varten.

Uudet jäsenet deittipalvelussa E-kontakti toukokuu 2024 verrattuna

Voit nähdä tässä miten jäsenyys lukemat deittipalvelussa E-kontakti kehittyvät verrattuna muihin

Testaa Victoria Milan ilmaiseksi

E-kontakti Jäsenrakenne

Jäsenet
35 000 mistä Finland
Jäsenaktiivisuus
15 000 aktiivisia viikossa
Sukupuolien Jakauma
45 %
55 %
 • Voidaksesi rekisteröityä sinun on täytettävä persoonallisuustesti
 • Satojatuhansia suomalaisten luomia treffiprofiileja
 • Profiilien aitous tarkistettu asiakaspalvelun toimesta
 • Kuukausittain palvelun kautta lähetetään jopa miljoona viestiä
 • Kolme neljäsosaa sinkuista löytää treffisivulta seuraa
 • Jäsenkunta varsin aktiivinen

E-kontakti on suomalaisille sinkuille suunnattu seuranhakupalvelu, jonka tehtävänä on, sivuston itsensäkin mukaan, auttaa jäseniään “löytämään elämäänsä rakkautta luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti”. Tavoitteidensa saavuttamiseksi sivusto keskittyy etenkin suomalaisyleisön tarpeiden täyttämiseen ja tarkistaa jäsentensä profiilit huijareiden ja tekaistujen henkilöllisyyksien varalle.

Sivustolla on huomattava määrä naisia, johon syynä ovat sen avoin ja aktiivinen asiakaspalvelu sekä turvatoimet, joilla epärehelliset ja häiriköivät yksilöt pysyvät loitolla. E-kontakti myös näyttäisi vetävän puoleensa etenkin 30 ikävuoden ylittäneitä sinkkuja, mikä selittyy kotimaisuuden viehättävyydellä sekä mobiilisovelluksen puuttumisella. Nuoremman sukupolven deittailussa korostuu huolettomuus ja kätevyys, kun taas E-kontakti panostaa seuranhakuun tositarkoituksella.

Naiset
Miehet

Ikäjakauma

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Kirjautuminen deittipalveluun E-kontakti

E-kontakti Kirjaudu
 • Yksinkertainen rekisteröitymisprosessi
 • Rekisteröityä voi vain sähköpostiosoitteella
 • Vie vain muutaman minuutin
 • Edellyttää joidenkin perustietojen antamista
 • Profiilin luomiseen käytetään kyselyä, jonka täyttäminen on mielekästä
 • Sähköpostiosoite vahvistettava ennen palvelun käyttöä

E-kontaktiin rekisteröityminen tapahtuu sähköpostiosoitteen kautta. Näin sivusto pystyy lähettämään kullekin liittyneelle varmennusviestin, jolla jäsenistöstä seulotaan pois käyttökokemuksen laatua heikentävät huijausbotit. Vahvistuslinkin klikkaamisen jälkeen käyttäjä ohjataan täyttämään kyselyä, jonka tiedot siirtyvät automaattisesti tämän profiiliin muiden jäsenten nähtäväksi.

Monista muista seuranhakusivuista poiketen E-kontaktin tarjoaman kyselyn täyttäminen on täysin vapaaehtoista. Kaikki sen kohdat myös ovat seuranhaussa tärkeitä, eikä uuden jäsenen siksi tarvitse vaivata päätään abstrakteilla kysymyksillä joiden hyödyllisyyttä olisi vaikeaa ymmärtää. Nämä eri aiheisiin liittyvät kysymykset on jaoteltu sopivasti eri kategorioihin (elämäntapa, taustatiedot, deittailu), joiden ansiosta kyselyn täyttäminen on viihdyttävää.

Kyselyn lopussa käyttäjää kysytään lataamaan itsestään kuva sekä kuvaus hänen etsimästään seurasta. Profiiliinsa voi asettaa näkyväksi myös lyhyehkön kirjoitelman omaan luonteeseen ja muihin yksityiskohtaisiin tietoihin liittyen. Vaikka kunkin vaiheen täyttäminen on vapaaehtoista, ei niiden tärkeyttä tule aliarvioida; vaikuttavathan kyselyn vastaukset profiilin kiinnostavuuden lisäksi palvelun generoimien kumppaniehdokkaiden osuvuuteen.

Ainut huomattava vika tietojen täyttämisessä on, että kysely hyppää toisinaan automaattisesti kaksi kysymystä eteenpäin yhden sijasta. Siksi sivustolla vierailevan onkin tärkeää pitää silmällä, että hän on vastannut kaikkein tärkeimpiin kohtiin. Tietoja voi toki muokata myös jälkikäteen oman profiilin kautta, mutta tämä edellyttää hieman ylimääräistä vaivannäköä.

Ottaa Yhteyttä deittipalvelussa E-kontakti

E-kontakti Yhteyden Ottaminen
 • Kiinnostavia yksilöitä päivittäisten Sinulle sopiva -ehdotusten avulla
 • Muille jäsenille voi lähettää ilmaiseksi Flirttejä sekä Jäänmurtajia
 • Itse laadittujen viestien lähettäminen mahdollista vain maksullisella jäsenyydellä
 • Muiden lähettämien viestien lukeminen mahdollista vain maksaville käyttäjille
 • Maksullisia toimintoja myös Match-viestikoneen käyttö sekä profiilissa vierailleiden näkeminen

Yleisellä tasolla tarkasteltuna E-kontakti rakentuu deittisivustona suurilta osin maksullisuuden ympärille. Palvelun tehokas hyödyntäminen on ilmaisjäsenelle lähes mahdotonta, ja maksuton selailu on tarkoitettu juurikin vain selailua varten. Kun sivuston tarjontaan sittemmin on tutustunut, on oletuksena että uusi käyttäjä ostaa maksullisen jäsenyyden, jonka avulla tämä voi edetä tutustumaan muihin maksaviin asiakkaisiin.

Kiinnostusta muihin jäseniin voi ilmaista lähettämällä heille “Hei söpöliini!” ja “Pidän profiilistasi!” -tyylisiä keskustelunavauksia eli Flirttejä, mutta on varsin epätodennäköistä, että pelkästään nämä johtaisivat oikeaan parisuhteeseen. Näiden toimintojen tarkoituksena onkin mitä todennäköisimmin ns. “vesien testaaminen”, eli ne toimivat tapana nähdä, kuinka paljon kiinnostuneita ihmisiä sivustolta löytyy ennen ostopäätöksen tekoa.

Sivusto tarjoaa myös Match-viestikoneeksi nimetyn erityistoiminnon, joka löytää käyttäjälle automaattisesti tämän hakuehtoja vastaavia jäseniä. Pluspaketin ostanut jäsen voi löytää ominaisuuden sivuston ylälaidasta Viestit-painikkeen alta. Valitse vain kumppanissa etsimäsi mielenkiinnon kohteet, ikä sekä sijainti, ja voit lähettää haluamasi viestin vaikka sadoille jäsenille yhdellä klikkauksella!

E-kontakti Profiilin Laatu

E-kontakti Profiilin Laatu
 • Toiselta voi saada erityisluvan yksityisen kuva-albumin tarkasteluun
 • Useimmat jäsenet eivät kuvaile itseään kovinkaan paljoa
 • Profiilit ovat melko yksityiskohtaisia
 • Profiilin tietoja voidaan muuttaa myöhemmin
 • Profiilikuvat ovat kaikille ilmaiseksi nähtävissä

E-kontakti omaa yhden suomalaismarkkinoiden yksinkertaisimmista mutta mahdollisuuksiltaan rikkaimmista profiilin asetteluista. Kunkin käyttäjän profiili on jaettu käteviin, muutaman sanan pituisiin ja perustiedot omaaviin listoihin sekä pidempää kuvailua rohkaiseviin “Minä pintaa syvemmältä”- ja “Tällaista seuraa etsin” -osioihin. Valitettavasti suurin osa käyttäjistä ei käytä kuvauksia hyödykseen, vaan kirjoittaa niihin vain pari lausetta - ehkä osin välttääkseen epätoivoisen ensivaikutelman antamisen.

Yksinkertaisimpien tietojen jakaminen muiden jäsenten kanssa puolestaan ei ole vaiva eikä mikään, sillä nämä lajitellaan profiiliin lähes automaattisesti rekisteröitymisvaiheessa täytetyn kyselyn avulla. Kaikki tiedot aina mieleisestä musiikista silmien väriin ja vartalotyyppiin löytyvät lajiteltuina samoihin kategorioihin, kuin kyselyssä. Jos henkilö ohitti tietyn kysymyksen eikä muokannut sitä myöskään jälkikäteen, on nimikkeen alla vain viiva.

Kustakin E-kontaktin profiilista voi löytää joitakin deittisivustoille harvinaisempia toimintoja, kuten painikkeet Flirttien sekä “jäänmurtajien” lähettämiselle. Kiinnostavan profiilin voi myös tallentaa omiin suosikkeihin. Jos puolestaan kyseessä olevan henkilön kanssa ei tahdo olla missään tekemisissä, voi hänet halutessaan estää tämän profiilin kautta.

E-kontakti Oikean Elämän Arvostelu

“Kun täytin 40, heräsin harmilliseen todellisuuteen: työ, auto ja talo löytyivät, mutta vaimoa ei. Kun töistä tuli kotiin, oli vastassa tyhjä ja pimee talo. Siksi päätin, että pelkkä uurastuksen aika oli ohi, ja aloin ettiä ikäiselleni sopivaa seuranhakupaikkaa. Löysin Iltalehteä selatessa E-kontaktin, ja vakuutuin sen kotimaisuudesta ja etusivulla näytetyistä käyttäjistä. Edestäni löytyi toinen toistaan kauniimpia, etsittyyn ikähaarukkaan sopivia neitosia. Rekisteröityminen tapahtui tosi nopeesti ja sen jälkeen tykkäyksiä ja flirttejä alkoi suorastaan sataa! En siis ollut lainkaan huolestunut maksullisen jäsenyyden ostosta. Tähän mennessä oon löytänyt jo kolme hyvin kiinnostavaa naista, ja päättänyt että viikon päästä valitsen heistä sen, kenen kanssa jatkan tutustumista. Suosittelen sivustoa kelle vain, joka on valmis sijoittamaan hieman rahaa rakkauden löytämiseksi!” - Miika, 40, suuhygienisti

Suunnittelu ja helppokäyttöisyys

Yleisesti tarkasteltuna E-kontakti on varsin helposti navigoitava ja hyvin suunniteltu sivusto. Eri toimintojen löytämisessä auttaa selvä suomen kieli, ja sivuston ohjeista on helppoa löytää lisätietoa eri toimintojen käyttötarkoituksista. Palvelu myös vaikuttaisi välttävän erilaisten lainasanojen ja slangin käyttöä, minkä ansiosta se sopii myös kypsemmälle väestönosalle.

Silmään kuitenkin pistää palvelualustan vanhahtava ulkonäkö. Värimaailmaltaan se on varsin modernin feminiininen, ja hyödyntää esimerkiksi vaaleanpunaista ja harmaan sävyjä. Ongelma vaikuttaisikin olevan tekstifonteissa ja logossa, jotka eivät välttämättä ole nuorelle sukupolvelle houkuttelevimpia. Eniten palvelun kätevyyttä ja suosiota nuorten aikuisten keskuudessa kuitenkin heikentää mobiilisovelluksen puute.

E-kontakti Kulut ja Hinnat

Ilmaiset Palvelut
 • Tilin luonti
 • Kyselyn ja profiilin täyttö
 • Tietojen muokkaaminen
 • Profiilikuvan lataaminen
 • Muiden käyttäjien profiilikuvien ja tietojen näkeminen
 • Päivittäiset Sinulle sopiva -suositukset
 • Flirttien ja Jäänmurtajien lähettäminen
Maksulliset Palvelut
 • Viestien lähettäminen ja lukeminen
 • Yksityisen kuva-albumin luonti
 • Match-viestikoneen käyttö
 • Profiilissa vierailleiden ja siitä tykänneiden näkeminen
 • Parrasvaloviestin julkaisu

Onko E-kontakti kallis tai edullinen?

Verrattuna muihin tarjoajiin E-kontakti on keskimääräinen.

Kesto / Krediitti / KolikotKulutYhteensä
1 Kuukausi34,90 EUR / Kuukausi34,90 EUR
3 Kuukaudet19,97 EUR / Kuukausi59,90 EUR
6 Kuukaudet14,98 EUR / Kuukausi89,90 EUR
E-kontakti Kulut
Maksumahdollisuudet
 • Transferencia Bancaria
 • Tarjeta de Crédito
 • Tarjeta de Débito
 • Pago Vía Móvil

Monista muista deittisivustoista poiketen E-kontaktin ylpeydenaihe on automaattisesti päättyvä jäsenyys. Koska jäsenpaketit eivät uusiudu automaattisesti, ei käyttäjän tarvitse vaivata päätään asetuksien selailulla tai toistuvilla vahinkoveloituksilla. Jos siis E- kontaktiin ostaa 3 kuukauden jäsenyyden, päättyy jäsenyys automaattisesti tämän ajanjakson kuluttua.

Sivuston kotimaisuudesta viestii luotettavien maksuvaihtoehtojen suuri määrä. Jäsenyyden ostoon voi käyttää kaikkia Suomen suosituimpia pankkeja, luottokorttia, osamaksua ja jopa nykyaikaista mobiililompakko MobilePay:tä. Koska E-kontaktin taustalla on vieläpä suuri ja tunnettu mediakonserni Alma Media, voi käyttäjä päästä nauttimaan jäsenyyden tuomista eduista turvallisen ostoprosessin kautta.

Erikoisominaisuudet

Sinulle sopiva

Nämä ovat päivittäisiä suosituksia, joita saavat kaikki sivuston käyttäjät - oli sitten kyseessä maksava tai ilmaisjäsen. Ehdotusten ansiosta saatat huomata ihmisiä, joiden profiilien olemassaoloon et ole aiemmin havahtunut lainkaan! Muista siis täyttää profiilissasi itseäsi ja hakemaasi seuraa kuvailevat kohdat tarkoin, sillä näin saat sopivimpia mahdollisia kumppaniehdokkaita.

Parrasvalot

Voit korostaa näkyvyyttäsi sivustolla myös kirjoittamalla maksullisen, 80 merkin pituisen parrasvaloviestin. Se on ikään kuinkohdennettu tervehdys juuri niille E-kontaktin käyttäjille, jotka ovat etsimässä kaltaistasi seuraa. Jos siis vaikkapa 30-40-vuotias nainen jättää parrasvaloviestin sivustolle, näkyy viesti juuri tuon ikähaarukan naista etsiville miehille.

Match-viestikone

Niin kutsuttuun Pluspakettiin kuuluva Match-viestikone löytyy kyseisen jäsenyyden ostaneilta asiakkailta sivuston ylälaidasta Viestit- painikkeen alta. Kyseisessä hakukoneessa käyttäjä pääsee valitsemaan ensin omat kiinnostuksen kohteensa vapaa-ajan harrastuksien, musiikin ja urheilun saroilta. Toiminnossa pääsee myös valitsemaan, minkä ikäistä kumppania tahtoo etsiä ja mistä päin Suomea. Seuraavaksi vuorossa on vain viestin kirjoittaminen ja sen lähettäminen sadoille - jopa tuhansille jäsenille yhdellä klikkauksella!

Suosikit-lista

Kuten mikä tahansa vastuuntuntoinen treffisivusto, tahtoo myös E-kontakti varmistaa, etteivät sen käyttäjät menetä mahdollisuutta tosirakkauden löytämiseen vain epäluotettavan muistinsa vuoksi. Siksi kiinnostavan profiilin voi tallentaa omalle Suosikit-listalle, jonka ansiosta keskustelun voi aloittaa juuri silloin, kun on siihen valmis - ilman pelkoa henkilön häviämisestä.

Meidän luokitus

Kirjautuminen: 5,0 / 5
Ottaa Yhteyttä: 3,0 / 5
Profiilin Laatu: 4,0 / 5
Oikean Elämän Arvostelu: 4,5 / 5

Toimittajan Johtopäätökset

DatingScout.fi Author Chris Pleines
Chris Pleines
Datingscout perustaja ja Online Dating for Dummies -julkaisun kirjoittaja
"E-kontakti on mainio väline sinkuille, jotka arvostavat nettideittailussa valinnanvaraa ja kotimaisuutta. Mobiilisovelluksen puute kuitenkin pakottaa astetta suunnitelmallisempaan selailuun. Myös nopeatahtiset, Tinder-tyyliset pyyhkäisytoiminnot puuttuvat E- kontaktista. Tosirakkautta etsivälle hidastahtisuus kuitenkin sopii mainiosti - vaikkakin jäsenmaksu on monia muita palveluja tyyriimpi."

E-kontakti FAQ

Faktat

Onko E-kontaktiin mobiiilisovellusta?

Kyseistä deittipalvelua varten ei ole ainakaan toistaiseksi julkaistu sovellusta, mutta sivustolla voi vierailla netissä hyödynnettävän mobiiliversion ansiosta. Mobiilin selainversion asettelu ja toiminnot ovat samat, kuin tietokonettakin käytettäessä.

Voiko sähköposti- ilmoituksia estää?

Kyllä. Mene vain omiin asetuksiisi, ja löydät vaihtoehtot eri sähköpostiviesteihin liittyen. Voit muun muassa valita saavasi muistutuksia muilta jäseniltä saamistasi, lukemattomiksi jääneistä viesteistä, mutta tämäkin on täysin vapaaehtoista.

Voinko vaihtaa profiiliini linkitettyä sähköpostiosoitetta?

Voit vaihtaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymiseen hyödyntämästäsi osoitteesta menemällä asetuksiin ja kirjoittamalla uuden sähköpostiosoitteen sille tarkoitettuun kenttään. Saat uuteen osoitteeseen varmennusviestin.

Voinko poistaa tilini?

Tilin poisto tapahtuu aivan Asetukset-välilehden alaosasta. Klikkaa vain “Jatka jäsenyyden lopettamiseen”- painiketta. Ota kuitenkin huomioon linkin yläpuolella lukevat huomautukset - et esimerkiksi voi saada tiliäsi takaisin lopetettuasi jäsenyyden.

Onko profiilia mahdollista muokata vielä rekisteröitymisen jälkeenkin?

Voit muokata antamiasi tietoja koska tahansa Oma profiili -välilehdellä.

Miksi profiilikuvani suureni yllättäen?

E-kontaktin asiakaspalvelu tarkistaa kaikki uudet profiilit bottien varalle. Samalla he saattavat zoomata kuvaa lähemmäs henkilön kasvoja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi - ovathan muut käyttäjät todennäköisemmin kiinnostuneita henkilöistä, joiden ulkonäön he voivat nähdä helposti.

Miksen pääse käsiksi profiiliini?

On mahdollista, että rikoit jotakin E-kontaktin jäsenehdoista. Esimerkiksi alastomuutta tai yhteystietoja

sisältävät kuvat eivät ole sivustolla sallittuja. Voit lukea tarkemmat sivuston säännöt menemällä Jäsenehdot-
välilehdelle sivuston alareunasta käsin.

Mikä on “Sinulle sopiva”?

Sinulle sopiva -toiminto tuo sivuston jäsenille päivittäin kumppaniehdotuksia, jotka vastaavat heidän itse määrittämiään hakuehtoja. Toiminnon tarkoituksena on nopeuttaa seuranhakua ja toisaalta tuoda jäsenen tietoon mahdollisia kumppaneita, joihin tämä ei vielä ole sivustolla törmännyt.

En tahdo, että profiilini näkyy muille jäsenille. Onko minun mahdollista piilottaa tilini?

Voit asettaa profiilin muille käyttäjille näkymättömäksi menemällä Asetuksiin ja klikkaamalla “Profiili on poissa näkyvistä”-asetuksen päälle.

Käytettävyys

Miten rekisteröityminen E- kontaktiin tapahtuu?

Luodaksesi tilin E-kontaktiin sinulta täytyy löytyä vain toimiva sähköpostiosoite. Kun jäsen on klikannut siihen lähetettyä varmennuslinkkiä, ohjautuu hän täyttämään kyselyä, jonka tiedot siirtyvät automaattisesti. uuteen profiiliin. Kyselyn lopussa henkilö voi ladata itsestään kuvan, mutta tämäkään ei ole pakollista. Rekisteröityminen on valmis edellä mainitun lyhyehkön kyselyn jälkeen.

Onko profiilia mahdollista muokata vielä rekisteröitymisen jälkeenkin?

Voit muokata antamiasi tietoja koska tahansa Oma profiili -välilehdellä.

Miksi profiilikuvani suureni yllättäen?

E-kontaktin asiakaspalvelu tarkistaa kaikki uudet profiilit bottien varalle. Samalla he saattavat zoomata kuvaa lähemmäs henkilön kasvoja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi - ovathan muut käyttäjät todennäköisemmin kiinnostuneita henkilöistä, joiden ulkonäön he voivat nähdä helposti.

Miksen pääse käsiksi profiiliini?

On mahdollista, että rikoit jotakin E-kontaktin jäsenehdoista. Esimerkiksi alastomuutta tai yhteystietoja

sisältävät kuvat eivät ole sivustolla sallittuja. Voit lukea tarkemmat sivuston säännöt menemällä Jäsenehdot-
välilehdelle sivuston alareunasta käsin.

Mikä on “Sinulle sopiva”?

Sinulle sopiva -toiminto tuo sivuston jäsenille päivittäin kumppaniehdotuksia, jotka vastaavat heidän itse määrittämiään hakuehtoja. Toiminnon tarkoituksena on nopeuttaa seuranhakua ja toisaalta tuoda jäsenen tietoon mahdollisia kumppaneita, joihin tämä ei vielä ole sivustolla törmännyt.

Voinko lähettää muille jäsenille itse kirjoittamiani viestejä?

Viestien lukeminen ja lähettäminen on mahdollista E-kontaktin maksullisesta jäsenyydestä maksaneille.

En tahdo, että profiilini näkyy muille jäsenille. Onko minun mahdollista piilottaa tilini?

Voit asettaa profiilin muille käyttäjille näkymättömäksi menemällä Asetuksiin ja klikkaamalla “Profiili on poissa näkyvistä”-asetuksen päälle.

Miten tallennan kiinnostavan henkilön?

Voit lisätä henkilön henkilökohtaiselle Suosikit-listallesi menemällä kyseisen jäsenen profiiliin ja klikkaamalla hänen kuvansa alta löytyvää “Lisää suosikkeihin”-painiketta. Näin voit löytää hänet myöhemminkin, jos et vaikkapa tiedä aivan vielä, miten aloittaa yhteydenpito henkilön kanssa.

Turvallisuus

Voiko E-kontaktin ylläpito lukea viestejäni?

E-kontakti pyrkii aina takaamaan jäsentensä yhteydenpitojen ja tietojen yksityisyyden. Tämän vuoksi viestejä ei seulota kuin vain ongelmatapauksissa, joissa ylläpidolla on syytä epäillä esimerkiksi, että viestien välityksellä on osallistuttu lainvastaiseen toimintaan.

Näkyvätkö tietoni E- kontaktin ulkopuolella?

Voit estää esimerkiksi oman kuvasi käyttämisen sivuston sisäisessä tai ulkopuolisessa mainonnassa omista asetuksistasi. Itse sivuston jäsenehdoissa myös linjataan, että “yksilöitäviä henkilökohtaisia tietojasi ei koskaan julkaista missään palvelun ulkopuolella ilman sinun lupaasi”.

Etkö löytänyt kysymystäsi? Kysy meiltä!

Ole hyvä ja kysy kysymyksesi.
Ole hyvää ja lisää nimesi.
Miten paljon on 3+9?*

Ole hyvä, ja lisää pätevä vastaus.

Kiitos kysymyksestäsi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Henkilökohtaiset Suositukset

Lisa
Mikä deittisivusto sopii sinulle?

Saa henkilökohtaiset suosituksesi

Hanki lisätietoa...

Yhteystiedot

Yhtiö:Alma Media Suomi Oy
Osoite:PL 140, Helsinki, 00101, Finland